Svijet životinja

Labrador glumi da ga boli šapa da bi izbjegao šetnju: "Holivud ga zove" (VIDEO)

Labrador glumi da ga boli šapa da bi izbjegao šetnju: "Holivud ga zove" (VIDEO)
Foto: Screenshot/TikTok | Labrador glumi da ga boli šapa da bi izbjegao šetnju: "Holivud ga zove" (VIDEO)

Iako su labradori inače jedna od najaktivnijih pasmina pasa, labrador Bruce iz Engleske je dokaz da je svaki pas priča za sebe.

Korisnica TikToka, Amy Nicholson, na svom je profilu podijelila snimak koja prikazuje kako je izgledala njena šetnja s Bruceom.

Nicholson je u intervjuu za Newsweek objasnila da je Bruce porodični pas njenog dečka, koga je odlučila prošetati tokom jedne posjete da bi oboje dobili malu dozu treninga.

Ali, Bruceu se nije svidjela ta ideja i u jednom trenutku počeo je hodati sve sporije. Nakon što je primijetio da Nicholson nije shvatila njegovu poruku, počeo je šepati i praviti se da ga boli noga.

"Pregledala sam mu šapu, ali nakon dvije minute vratio se u normalu. Ovo je učinio već nekoliko puta, ali on je inače pravi slatkiš", izjavila je Nicholson, prenosi Index.

Njenu objavu pregledalo je više od 5,6 miliona ljudi, a neki od njih ostavili su i komentare. "Holivud ga zove", "Bruce zaslužuje Oskara", "Bruce i ja odlično bi se slagali", "Ovaj pas je moja duhovna životinja", "Obožavam Brucea", pisali su korisnici ispod objave.

 

@freelance_amy You don’t fool me Bruce! Does anyone elses dog do this?  #dogsoftiktok #labrador #labradorsoftiktok #dogsvideo #relatable ♬ Every 1's a Winner (Single Version) - Hot Chocolate

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije