Svijet životinja

Odbranila svoje štene, a onda zavijala u pomoć

Odbranila svoje štene, a onda zavijala u pomoć
Foto: Screenshot | Odbranila je svoje štene, a onda je zavijala u pomoć

Majčinska ljubav je neizmjerna i nezamjenjiva. Niko ne može nadoknaditi osjećanja i brigu koju majka pruža svom djetetu. Ova majka je doslovce plakala i zavijala tražeći pomoć. Njeno mladunče bilo je povrijeđeno i ležalo je na trotoaru sa otvorenom ranom pored bandere.

Dugo je zapomagala i tražila nekog da mu pomogne, sve dok neko od prolaznika nije pozvao ekipu spasilaca iz udruženja "Animal Aid Unlimited". Oni su se u najkraćem mogućem roku organizovali i došli na mjesto gdje je majka čuvala štene.

Oni su odvezli i majku i bebu u svoje prihvatilište i odmah su počeli sa pružanjem pomoći. Malom psu kasnije nazvanom Togli, očistili su ranu i ušili je. Pretpostavlja se da je bio napadnut od uličnih pasa, pa ga je majka odbranila. Međutim, ipak su uspjeli da mu nanesu povrede.

Sada je počeo dobro da se hrani, kao i njegova majka. U prihvatilištu su ove indijske organizacije koja pravi zaista velika čuda kada je spasavanje i liječenje životinja u pitanju, piše PetFace.

Radnici i volonteri u ovom centru se svakodnevno staraju o Togliju i pored svakodnevnih terapija pružaju mu preko potrebnu ljubav, kako njemu, tako i njegovoj mami.

U video-snimku u nastavku pogledajte njihovu akciju spsavanja ovog štenca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije