Svijet životinja

Potrošila hiljade evra na suđenja zbog nevjernog mačka

Potrošila hiljade evra na suđenja zbog nevjernog mačka
Foto: Ilustracija | Potrošila hiljade evra na suđenja zbog nevjernog mačka

Džeki Hol, Britanska psihoterapeutkinja, vlasnica crno-bijelog mačka sklonog skitnji, potrošila je hiljade funti na sudski spor protiv komšinice koju je posjećivao i kod koje se hranio nevjerni Ozi.

Svaki put kad bi se vratio iz lutanja u svoj dom u kvartu Brekenberi Vilidž u Londonu, Ozi nije bio iscrpljen, već naprotiv, vraćao se punog stomaka i svilenaste dlake, pišu britanski dnevnici, prenosi Srbijadanas.

Vlasnicima je teško padalo mačkovo nevjerstvo, pa su kupili ogrlicu sa ugrađenim GPS-om u novembru 2015. kako bi pratili njegova kretanja. 

I prodrli su u tajni život Ozija, koji nije ganjao ženke niti se tukao s mačorima, nego je mirno boravio kod komšinice, ugledne slikarkje, gdje je imao svoj ležaj i lično posuđe za jelo.

U osam navrata Ozijeva vlasnica, psihoterapeutkinja, ulovila ga je kod komšinice. Uzalud je komšinica tvrdila da mačku nije činila ništa nažao i da je kod nje mažen kao u i sopstvenom domu, ali psihoterapeutkinja je pokrenula pravnu bitku na koju su dvije strane potrošile više od nevjerovatnih 20.000 funti (23.000 evra).

Poslije nekoliko godina sudski spor je zaključen i prema presudi, komšinica je pristala da ograniči svoja druženja sa Ozijem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije