Svijet životinja

Reakcija psa kad je prvi put osjetio udarce bebe u trbuhu

Reakcija psa kad je prvi put osjetio udarce bebe u trbuhu
Foto: TikTok | Reakcija psa kad je prvi put osjetio udarce bebe u trbuhu
Agencije

Pas Goose spašen je nakon što je pronađen vezan za stub te je jako zahvalan obitelji koja ga je primila.

Vrlo je zaštitnički nastrojen prema njima i uvijek želi biti siguran da su na sigurnom, pogotovo otkada je shvatio da je njegova vlasnica trudna.

"Otkad sam zatrudnjela, on je malo više vezan za mene. Neprestano leži sa mnom, leži na mom trbuhu i prelazi mi nosom po njemu", rekla je Megan, Gooseova vlasnica, u videu na TikToku.

Goose je odmarao glavu na Meganinom trbuhu nekoliko tjedana prije nego što je trebala roditi, kada je iznenada prvi put osjetio kako se beba u trbuhu miče.

Šok, zbunjenost, ljubav, radost. Osjećaji su se izmjenjivali na njegovom licu, a njegova je reakcija svakako neprocjenjiva.

Međutim, njegovo se oduševljenje nastavilo i nakon poroda, pa je tako s velikim ushićenjem dočekao dolazak bebe u kuću.

Megan može biti sigurna da će njezina beba dobivati svu potrebnu ljubav, a za velik dio nje svakako će biti zaslužan i Goose.

(Index)

@meggysuemalouf

When you feel your tiny human bestie kick for the first time. Wait for his reaction ?? #pregnancy #pitbull #dogsofttiktok #foryou #fyp #baby

♬ come into my arms - november
@meggysuemalouf

Bringing Ivy home. Goose and Luna finally get to meet sister! #foryou #foryoupage #fyp #dogsofttiktok #pitbullsoftiktok #pregnancy #baby #dog #love

♬ Stories 2 - Danilo Stankovic

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije