Svijet životinja

Urnebesna šetnja: Umjesto u jezero pas se bacio u blato (VIDEO)

Urnebesna šetnja: Umjesto u jezero pas se bacio u blato (VIDEO)
Foto: Screenshot/TikTok | Urnebesna šetnja: Umjesto u jezero pas se bacio u blato

Korisnica TikToka Kaela Cardillo iz Waterlooa u Kanadi je na svom profilu @hank.and.gus objavila video koji je postao viralan i skupio više od 10 miliona pregleda.

Video prikazuje njenog zlatnog retrivera Hanka kako se valja u blatu dok ona sa strane bespomoćno gleda kako se njegovo krzno pretvara iz zlatnog u smeđe u samo par sekundi.

Cardillo je za Newsweek rekla da je psa morala čistiti danima. Hank inače voli skočiti u obližnje jezero, ali taj dan je našao blatnu lokvu i nije oklijevao prije skoka.

"Svaki put kad bi se osušio, samo bih našla nove naslage blata skrivene u krznu", rekla je. 

"Cijeli automobil i kupatilo su bili blatnjavi, morala sam ga sama kupati jer nijedan od salona za pse nije imao slobodan termin. Moja djeca i ja smo takođe bili prekriveni blatom jer je počeo skakati po nama od uzbuđenja."

Korisnici TikToka su nazvali video urnebesnim.  "Sve što mogu reći je - sretno", napisao je jedan korisnik. "Od zlatnog retrivera do čokoladnog", "To je vjerojatno najsretniji dan njegova života", "Ajme, presmiješno", pisali su drugi.

@hank.and.gus After hours of baths, multiple shampoos, he’s still brown…#goldenretriever #dogfail ♬ You're Fucked - Ylvis

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije