Svijet životinja

Vlasnik čitavu prostoriju prekrio papirom, pogledajte sreću njegovog mačka

Vlasnik čitavu prostoriju prekrio papirom, pogledajte sreću njegovog mačka
Foto: Print Screen/Youtube/CatPusic | Vlasnik čitavu prostoriju prekrio papirom, pogledajte sreću njegovog mačka

Mačak Pusic spasen je prije četiri godine s bjeloruskih ulica gdje je živio kao lutalica, a nakon što je spasen njegovi vlasnici su otkrili da je poput brojnih mladih mačaka fasciniran toaletnim papirom.

"Kad je bio mali, volio se igrati s tim", rekao je za The Dodo Vjačeslav, Pusicev vlasnik, te dodao da je mačak ubrzo podstaknut na manje neuredne oblike zabave, pa se sada igra igračkama.

Ipak, prošlo je dosta vremena otkako je Pusic imao nesmetan pristup svojoj papirnoj prvoj ljubavi, pa mu je Vjačeslav odlučio prirediti svojevrsno iznenađenje i napuniti mu cijelu sobu toaletnim papirom.

U videu na YouTubeu, koji ima gotovo 6 miliona pregleda, zabilježena je Pusiceva sreća izazvana papirnatim iznenađenjem.

"Nismo očekivali takvu reakciju od njega. Bio je tako sretan što se igrao toaletnim papirom, kao s uspomenom iz djetinjstva", rekao je Vjačeslav.

Nakon što je svom mačku omogućio nekoliko sati zabave u prostoriji punoj toaletnog papira, Vjačeslav je počeo s procesom čišćenja. No iako papir ima praktičnije namjene, Vjačeslav ga planira sačuvati za Pusicevo buduće uživanje.

"Trudimo se ne rasipati resurse. Toaletni papir će biti koristan za Pusiceve buduće igre", rekao je.

(Index)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije