Svijet životinja

Vlasnik nasmijao milione, u kuću pustio pogrešnog mačka (VIDEO)

Vlasnik nasmijao milione, u kuću pustio pogrešnog mačka (VIDEO)
Foto: Screenshot/TikTok | Vlasnik nasmijao milione, u kuću pustio pogrešnog mačka (VIDEO)

Korisnik TikToka, Brandon Robert, nasmijao je milione ljudi nakon što je njegova prošlosedmična objava postala viralna na društvenim mrežama.

Robert i njegova partnerka vlasnici su mačka Rade, koga povremeno puštaju na terasu na kojoj se voli odmarati. Pošto se Rado rijetko udaljava s terase, njegovi vlasnici ga pronalaze bez problema kada je vrijeme za povratak u kuću. Ali, prošle sedmice skoro je ostao bez svog doma nakon što je njegov vlasnik doveo kući pogrešnog mačka.

Naime, Robert je u jednoj od svojih objava otkrio da je njegov komšiluk pun mačaka, a kada je išao pustiti Radu u kuću, zaboravio je naočare, što je dovelo do toga da je umjesto Rade pustio nepoznatnog mačka lutalicu koji mu je izgledao slično.

Robert nije uočio da nosi pogrešnog mačka sve dok njegova partnerka nije kroz prozor ugledala njihovog ljubimca.

Robert je u kasnije objavljenom videu pokazao slike Rade i mačka lutalice, kako bi dokazao koliko su slični te je otkrio da razmišlja o udomljavanju lutalice koji je skoro zamijenio Radu.

Video je na TikToku pregledan više od 90 miliona puta, a uz to je skupio preko 10 miliona lajkova i 40 hiljada komentara. "To je sada tvoj mačak", "Rado je sigurno bio bijesan", "Rado te gledao kako držiš njegovog dvojnika", "Čak se i mačak osjećao zbunjeno", samo su neki komentari ispod objave.

 

@thebrandonrobert Replying to @debster ♬ original sound - Brandon Robert

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije