Svijet životinja

Zbog pitona mislili da im krov prokišnjava

Zbog pitona mislili da im krov prokišnjava
Foto: Pixnio | Zbog pitona mislili da im krov prokišnjava

Par koji je posjetio nacionalni park u Južnoj Africi došao je do nezaboravnog otkrića nakon što su posumnjali da u njihovoj kolibi "curi voda" sa krova. "Curenje vode" zapravo je bilo mokrenje pitona koji se skrivao u stropu.

Mika Bafatakis i njen momak posjetili su Nacionalni park Kruger i odlučili prespavati u jednoj od koliba parka u odmoralištu Satara, objavila je Bafatakisova na Facebooku 16. marta.

Park je kuća brojnim velikim životinjama poput lavova, žirafa, gnuova i hijena, kao i manjim životinjama poput sova, jazavaca, šišmiša i mnogih drugih, navodi se na veb stranici parka.

Par je proveo noć u kolibi. Sljedećeg popodneva, "kada je voda pala sa stropa na nogu mog momka, prijavili smo curenje vode na recepciji", rekla je Bafatakis na Facebooku.

Nastavila je:

“Kada smo se vratili, htjela sam još jednom provjeriti krov jer sam sumnjala na zmiju. Kada sam podigla pogled, bio je piton na našem krovu."

Nakon što su pronašli nepoželjnog posjetioca iznad sebe, par je shvatio da je "voda" koju su ranije osjetili zapravo zmijska mokraća, rekla je Bafatakis na Facebooku, ističući da mokraća "smrdi", prenosi "Miami Herald".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije