Svijet životinja

Pratite nas na Google news

Zlatni retriver osvaja Instagram neobičnim izgledom

Zlatni retriver osvaja Instagram neobičnim izgledom
Foto: Instagram | Zlatni retriver osvaja Instagram neobičnim izgledom
N.N.

Zlatni retriver Enco Viola živi u Teksasu, SAD, a rođen je s genetskom mutacijom koja je ostavila veliku crnu mrlju preko lijeve strane njegovog lica.

Upravo zbog te mane, osvaja ljude na Instagramu. Njegov profil @mister.enzoviola prati više od 180.000 ljudi, a niti jedna objava ne može proći bez lijepih komentara, prenosi LADBible.

Njegovi vlasnici, porodica Kastro vodi profil na kojem svaki dan osvane fotografija iz Encovog života - što radi, što jede... 

"Enco ima genetsku mutaciju, ali zbog toga je poseban. Ne izgleda kao drugi psi, a njegova mana ne utječe na njegovo zdravlje - samo je fizička", rekla je njegova vlasnica i objasnila kako se cijela porodica zaljubila u njega čim ga je prvi put vidjela - ne samo zbog izgleda, već zbog karaktera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The moment right before the ball is in the air is the most exciting moment in the world. #iamonewiththeballtheballisonewithme

A post shared by Enzo Viola (@mister.enzoviola) on

"Jako je sladak i zaigran, a ima toliko energije da ga moramo voditi u duge šetnje dva puta dnevno", jedan je od komentara.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije