Treći "Krafting" oduševio posjetioce: Pivo nije bezlična tekućina ...

Protekle sedmice u Banjaluci je održan 3. banjalučki festival zanatskog piva "Krafting". Preko 500 gostiju moglo je da uživa u raznim ukusima i stilovima kraft piva, a ...

Banane, kivi i jogurt za miran san

Svakodnevno smo okruženi informacijama o tome kako ne treba da jedemo prije spavanja te koje namirnice najviše ugrožavaju naš miran san.

Proljećne kašice: 3 preukusna obroka od trešanja

Pored toga što je bogata kalcijumom, jarka boja ove preukusne voćke će zagarantovano privući pažnju vašeg mališana.

Džem od trešanja: Ukusna poslastica sa dodatkom čokolade

Ukoliko želite da uživate u poslastici koja u sebi sadrži najljepše komade crne čokolade i voća ovo je idealan recept za vas.

Sok od koprive: Napravite napitak koji čisti organizam

Kopriva je zeljasta biljka kojoj odgovara hranjivo zemljište. Bogata je ljekovitim tvarima i pomaže pri mnogim tegobama, ali trebate biti posebno pažljivi kada je berete.

Sok od jagoda najbolje osvježenje za vrele dane

Želite nešto osvježavajuće po toplom sunčanom danu, osim limunade? Pokušajte da zamijenite limunadu, koju obično pijete kada želite osvježenje, sa čašom soka od jagoda.

Trešnjama niko ne može odoljeti

Trešnje su ukusna proljećna i ljetna poslastica, a sa nutritivnog gledišta, njihove koristi su vrlo cijenjene. Dobar su izvor antioksidanasa, vitamina C i prehrambenih vlakana ...

Izbacite miris bijelog luka

Kuvanje sa bijelim lukom umije da bude neprijatno. Ostavlja dugo miris i na rukama i u kući. Evo kako da se uspješno oslobodite ovog specifičnog mirisa.