Novosti

Zapucao na vozača koji je divljao putem

Zapucao na vozača koji je divljao putem
Foto: Screenshot / Youtube | Zapucao na vozača koji je divljao putem

Izvadio pištolj i zapucao na objesnog vozača koji ga je stiskao i udarao pri 150 km/h u zadnji kraj vozila.

Marko Maceta pobjesnio je na putu na vozača Nissana koji je luđački vozio i sijao strah. Toliko se naljutio da je upotrijebio i vatreno oružje. Sve je i snimio.

Pri brzini od 150 km/h, tokom vožnje auto-putem 417 u okrugu Oranž na Floridi, pucao je u vozača Nissana, koji je prethodno vozio vrlo agresivno i, kako se vidi na snimci, lagano se zabijao u stražnji dio Markova auto, prenosi "Autopress.hr".

Međutim, kada ga je Nissan pretekao, vozač je čak navodno pucao kroz prozor pištoljem, pa je Marko na Floridi učinio ono što se čini najlogičnijim odgovorom. Uzvratio je paljbu, a o tome je kazao: – "Znam da ovaj video nije zabilježio moje najsvjetlije trenutke", napisao je Marko Maceta, dodajući:

"Ali nadam se da će bilo koji idiot s pištoljem ovo dobro razmisliti prije nego što će žvakati i ciljati napunjenim oružjem tokom vožnje drugog".

Neobičnu taktiku pucanja kroz vlastitu šajbu upotrijebio je i policajac iz Las Vegasa prije nekoliko godina, kada je pucao na ubice koje su terenskim vozilom bježali. I on je pucao kroz vjetrobransko staklo policijskog automobila. Nekoliko mjeseci kasnije, sličnu stvar učinio je policajac sa Floride.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije