Mogućnosti

Balet na ledu Porschea sa 420KS

Balet na ledu Porschea sa 420KS
Foto: Screenshot | Balet na ledu 911 modela sa superpunjenjem i 420KS

Postoji nešto magično vezano za predivnu liniju 911 i sve njene modele. Međutim, ukoliko niste veliki obožavalac ikoničnog Porsche modela, definitivno ćete to postati nakon gledanja ovog videa.

Honingans je vozio 964 generaciju 911 modela preko zamrznutog jezera, a vozilo kreirano od strane Kelly-Moss Road and Race kuće, predstavlja pravu zvijer od mašine. 911 automobili sa vazdušnim hlađenjem možda jesu specijalni, ali ovaj primjerak zaista podiže standarde čitave linije.

964 je dobio obilje promjena kako bi bio u mogućnosti da postane off-road automobil, ali najprominentnija modifikacija svakako jeste njegov motor. Standardni 964 modeli dolaze sa šestocilindrašima zapremine 3,6 litara, koji stvara 247 ks i 228 Nm obrtnog momenta. Ova jedinica je kasnije zamijenjena 3,8 litarskom koja je bila dobra za 430KS.

Pored modifikovanog motora, ovaj reli 911 dobio je jače opruge, Hella LED farove, gume za sve terene, blatobrane, Brembo i Stoptech kočnice, između ostalog. Rezultat može sa lakoćom preći na bilo koji teren  i iznjedriti veliki osmjeh na lice svog vozača.

Video koji možete vidjeti pomalo je dugačak, a sve dobre stvari počinju od šestog minuta, ali ćete svakako poželjeti dobar par slušalica i nešto jači zvuk, jer samo nekoliko automobila zvuči toliko dobro kao ovaj.

(Autoexclusive.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije