Mogućnosti

Drugi život "fiće" iz Sanskog Mosta

Drugi život  "fiće"  iz Sanskog Mosta
Drugi život "fiće" iz Sanskog Mosta

SANSKI MOST - Asef Nalić iz Sanskog Mosta vlasnik je popularnog "fiće", koji ovih ljetnih dana privlači pažnju ljubitelja automobila na ulicama ovog grada.

On kaže kako je u protekle dvije godine u potpunosti renovirao svog ljubimca kojeg je, kako kaže, kupio na jednom otpadu u blizini Laktaša. "Auto je koštao svega oko 500 maraka i bio je u rashodovanom stanju. Inače, moj sin, koji uči automehaničarski zanat, imao je veliku želju da ga nabavi", kaže Nalić.

Dodaje kako su potom prionuli na posao i obavili sve potrebne popravke motora i drugih dijelova automobila kako bi bio u besprijekornom tehničkom stanju.

"Dijelove za motor je bilo relativno lako nabaviti, tako da smo mu 'udahnuli novu dušu'. Motor sada radi kao podmazan", ističe zadovoljno vlasnik.

Ovaj Sanjanin se bavi tapaciranjem namještaja, tako da je unutrašnjost fiće potpuno preuredio. Kaže kako ovaj "mališan" na četiri točka na ulicama ne ostavlja nikoga ravnodušnim te da se malo ko ne okrene za njim. Ovaj pomalo zaboravljeni ponos nekadašnje jugoslovenske automobilske industrije danas izgleda kao da je tek izašao iz fabričkih pogona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije