Mogućnosti

Kao iz filma naučne fantastike: Prvi pogled u Tesla Cybertruck (VIDEO)

Kao iz filma naučne fantastike: Prvi pogled u Tesla Cybertruck (VIDEO)
Foto: Screenshot/X | Kao iz filma naučne fantastike: Prvi pogled u Tesla Cybertruck (VIDEO)

Prvi Tesla Cybertruck primjerci isporučeni su, a lično je Ilon Mask dao ključeve u ruke kupcima prilikom ceremonije u Ostinu, u saveznoj američkoj državi Teksas.

Sada, ekipa specijalizovanog sajta Top Gear je na TikToku objavila video-snimak gdje prikazuju neke od osnovnih funkcija koje Cybertruck ima, kao i kako rade.

Prvo, svi spoljni paneli napravljeni su od nerđajućeg čelika, zbog čega su gotovo svi ravni. Sa prednje strane nalazi se dugme (iznad sakrivenih svjetala), koje možete pritisnuti kako bi se otvorila korisna pregrada.

Za šoferšajbnu su iz Top Gear ekipe rekli da je u pitanju "najveći komad stakla u auto-moto industriji", što, prema njihovim riječima, važi i za brisač.

Sa strane, nalazi se dugmad kojima se otvaraju zadnja i prednja vrata, a pozadi su tri dugmeta pomoću kojih možete da pomjerite krov, kao i da izbacite rampu kako biste dobili na prostoru. Iza poklopca, nalaze se svi mogući priključci (npr. USB) koji vam mogu zatrebati tokom vožnje.

"Možda izgleda kao Sci-Fi fantazija, ali je u pitanju koristan kamionet", zaključak je stručnjaka sa Top Gear kanala.

@topgear The production Tesla Cybertruck is here. Here's your first look... #TopGear #Tesla #Cybertruck #TeslaCybertruck ♬ original sound - Top Gear

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije