Mogućnosti

Novi Cybertruck se pokvario poslije 1,5 km (VIDEO)

Novi Cybertruck se pokvario poslije 1,5 km (VIDEO)
Foto: Screenshot/Tesla | Novi Cybertruck se pokvario poslije 1,5 km (VIDEO)

Jedan Cybertruck nije "poživio" ni pet minuta, a već je bio zreo za servis.

Jutjuber Tomas Remo snimio je video u kom kupuje Tesla Cybertruck, a zatim nakon što ga temeljno ispita, seda u ovaj futuristički pikap u želji da ga i provoza.

Međutim, neprijatno iznenađenje ga je sačekalo već nakon prvog pređenog kilometra - na ekranu se pojavilo crveno svjetlo, a oglasio se i alarm u vozilu, prenosi B92.

Remo je uspio da se provoza još nekoliko minuta prije nego što je stao sa strane, a i to samo jer mu je brzina automatski bila ograničena.

Nakon toga, pokrenuo je Cybertruck ponovo, i sve je bilo u redu, a Remo se šalio da je pikap bio "ljut što je Beast režim odmah pokrenut". U prvih 70 kilometara, alarm mu se uključio pet puta, svaki put u Beast režimu, dodao je Remo.

Na kraju mu se pikap i pokvario, pa je morao da zove šlep službu. U Teslinom servisu su mu besplatno riješili problem, a ispostavilo se da je u pitanju bio kvar koji se tiče slabe voltaže.

Sve u svemu, neophodni dijelovi su zamenjeni, a Cybertruck je ponovo radio kao prije, ali ovo nipošto ne ide u prilog ionako klimavoj reputaciji Tesle kada je u pitanju kontrola kvaliteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije