Mogućnosti

Toyota prešla 2,4 miliona km za 14 godina

Toyota prešla 2,4 miliona km za 14 godina
Foto: Printscreen YouTube | Toyota prešla 2,4 miliona km za 14 godina

Iako Toyota Tacoma važi za izdržljivo i dugotrajno vozilo, ipak su neki vitalni sklopovi morali biti zamjenjni tokom eksploatacije.

Amerikanac, čiji se Youtube kanal zove AutoJeff Reviews, zapazio je tamnoplavu Toyotu Tacomu kako čeka ispred njega na crvenom svjetlu. U pitanju je u Americi popularni kamionet koji se proizvodi u Meksiku i SAD.

Pažnju mu je privukla naljepnica na poleđini vozila, na kojoj je stajalo da je automobil prešao 1,5 miliona milja ili oko 2,4 miliona kilometara.

Jutujuber je prišao vlasniku automobila Majku Nilu i pitao ga o čemu se radi i da li je taj broj vjerodostojan.

Vlasnik u videu kaže da je automobil kupio u novembru 2007. godine i od tada je gotovo svakodnevno prelazio oko 800 kilometara zbog posla u dvije američke države - Virdžiniji i Sjevernoj Karolini, prenosi b92.

Iako Toyota Tacoma važi za izdržljivo i dugotrajno vozilo, ipak su neki vitalni sklopovi morali biti zamjenjeni tokom eksploatacije.

Prema riječima vlasnika, motor je zamjenjen jednom, nakon pređenih 1,5 miliona kilometara, a na dva miliona kilometara kamionet je dobio novi automatski mjenjač.

Iako unutrašnjost pokazuje znakove habanja, izgleda čisto i uredno. Međutim, Majk navodi da će se Tacome uskoro riješiti, jer supruga - na njegovo žaljenje - insistira na zamijeni automobila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije