Auto zanimljivosti

Šta boja automobila govori o vama?

Šta boja automobila govori o vama?
Foto: IVAN SVIATKOVSKYI/Pixabay | Šta boja automobila govori o vama?
N.N.

Boja automobila govori dosta i o vlasniku, bar tako kažu psiholozi.

Crvena

Crvenu boju često biraju oni koji imaju veliku životnu energiju. Stalno u pokretu, pomalo agresivni, zabavni i impulsivni - ili su neko ko želi da to bude! Ako je vaš automobil crven, najvjerovatnije ste ambiciozni i odlučni da izvučete sve što možete od života. Skloni ste da budete nemirni i ekstrovertirani, pa se ponekad šokirate kada vam neko ukaže na jedan od nedostataka. Vi ste samouvjereni pokretač zabave.

Siva

Ako imate sivi automobil, znate da postoji razlika između srebra i sivog. Vozač sivog automobila ne želi da se ističe. Sivo ne mora (ili ne želi) da bude blistavo poput srebra, projektujući više dostojanstva, tradicije i zrelosti. Manje vas zanima status. Siva je takođe boja opreza i kompromisa. Više biste voljeli da život teče po ravnoj liniji nego da se nosite sa usponima i padovima.

Plava

Ako imate plavi automobil, to ne mora da znači da imate "bluzersku" dušu. Umesto toga, plavi automobili djeluju kao mali deo sunčanog neba na inače sivom i mračnom autoputu ili ulici. Ako posedujete plavi automobil, saosjećajni ste, optimistični, stabilni, pošteni i spokojni.

Volite da vam se dive zbog mudrosti koju posjedujete, prije nego fizičkog izgleda. Iako ste možda sumnjičavi u vezi raskalašnog ponašanja, dovoljno ste introspektivni i osjetljivi da pokušate da pronađete zajednički jezik sa nekim sa kim u početku možda niste imali najbolje upoznavanje.

Zelena

Ako imate zeleni automobil, imate veliko samopouzdanje i nije vam važno šta drugi misle o vama. Popularnost zelenih automobila dostigla je vrhunac 1990 -ih i sada smo usred reakcije protiv zelene, sa manje zelenih automobila u izložbenim salonima i na putu. To znači da ne osjećate da je potrebno da budete u toku sa trendovima i volite da marširate u ritmu svog bubnjara.

Zelena je takođe blisko povezana sa prirodom, pa možete da se zaustavite kada vidite prelijep pejzaž - i željeli biste da svoj automobil napunite gorivom koje je ekološki prihvatljivije. Nežni ste i strpljivi, ali vaša miroljubiva priroda ponekad dovodi druge u iskušenje da vas iskoriste, prenosi Prva.rs.

Braon/Bež/Šampanjac

Ako je vaš automobil braon ili bež boje, stojite čvrsto na zemlji, štedljivi ste i pošteni. Više volite automobil koji će dobro funkcionisati i dugo trajati, a ne blistavi broj ukrašen kožnim enterijerom i blistavim spravicama. Neko ko više voli braon ne želi da kupuje ništa novo, kažu psiholozi. On samo želi da živi svoj život. Ne zanima ga stil i mogao bi zadržati automobil dok potpuno ne propadne.

Zlatna/žuta

Žuta i zlatna su boje radosti i sreće. Dakle, ako je ovo boja vašeg automobila, definitivno živite prema mantri: "Sve će biti u redu". Maštoviti ste, mudri, imate dobar smisao za humor i odličan posao. Možda ste i mladi - ili mladi u srcu.

Crna

Kada pomislimo da se ukrasimo crnim, često pomislimo na večere sa crnim kravatama i koktel haljine. To je boja luksuza i sofisticiranosti. Ako je vaš auto crn, dostojanstveni ste i upečatljivi, a da niste upadljivi. Želite da date izgled misterije, ali možda čeznete za smislenijim životom. Uvijek držite sve u životu pod kontrolom.

Bijela

Bela boja je povezana sa iskrenošću i čistoćom. Ako je vaš automobil bijel, imate ukus i eleganciju i težite savršenstvu. Ipak, ponekad se nađete u žudnji za jednostavnijim životom. Ako se vozite bijelim automobilom, želite da predstavite svježe, mlado, moderno lice spoljnom svijetu, tvrde psiholozi.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije