Privreda

ATOS BANK a.d. Banja Luka nudi "KREDIT ZA SVE"

ATOS BANK a.d. Banja Luka nudi "KREDIT ZA SVE"
Foto: Ustupljena fotografija | ATOS BANK a.d. Banja Luka nudi "KREDIT ZA SVE"

ATOS BANK a.d. Banja Luka pokrenula je akciju za nenamjenski i zamjenski kredit "KREDIT ZA SVE", nudeći svojim klijentima mnoge pogodnosti u okviru ove akcije koja će trajati do kraja 2022. godine.

"Naša kreditna ponuda kreirana je u skladu sa željama i potrebama klijenata, kojima je potreban jednostavan i brz pristup kreditnim sredstvima, za svaku namjenu i zamjenu. Uz naš 'KREDIT ZA SVE' klijenti imaju mogućnost da jednostavno, brzo i lako realizuju svoje finansijske planove i želje. U pitanju je nenamjenski i zamjenski kredit koji nudi rješenje za sve male i velike planove klijenata. U okviru ove akcije maksimalan iznos kredita je do 50.000 KM, rok otplate do 10 godina, kamatna stopa već od 4.49% (EKS od 6.72%), i to bez žiranata i hipoteke. Naime korisnicima kredita koji prilikom apliciranja za kredit zahtjev pošalju putem naših onlajn servisa ( veb stranica, elektronsko i mobilno bankarstvo) obrada kredita je bez naknade", izjavio je ovim povodom Gordan Đukić, direktor prodaje i mreže filijala ATOS BANK a.d. Banja Luka.

Iz ATOS BANK a.d. Banja Luka naglašavaju da klijenti imaju mogućnost izbora fiksne ili promjenljive kamatne stope.Takođe, u svoju redovnu ponudu uveli su i kreditnu liniju za državljane BiH koji su zaposleni u inostranstvu, koja omogućava da po povoljnim uslovima riješe stambeno pitanje, a jedna od novina jeste dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu do 3 plate.

Više informacija o proizvodima i uslugama svi zainteresovani mogu dobiti na besplatan broj Kontakt centra 0800 59 999, lično u poslovnicama ATOS BANK a.d. Banja Luka kao i putem internet stranice banke www.atosbank.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije