Privreda

Air France ponovo pokreće liniju Pariz-Beograd

Air France ponovo pokreće liniju Pariz-Beograd
Foto: Air France | Air France ponovo pokreće liniju Pariz-Beograd

Nakon višemjesečne pauze, Air France se vraća u Beograd i ponovo pokreće avio-liniju od Pariza do Beograda, saopšteno je danas iz ove avio-kompanije.

Od 28. marta ove godine Air France će obavljati tri leta nedjeljno, i to srijedom, petkom i nedjeljom, između beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" i pariskog aerodroma "Šarl de Gol", dok se od kraja maja planiraju svakodnevni letovi.

"Red letenja se može promijeniti u zavisnosti od putnih ograničenja i zato Air France preporučuje putnicima da provjere informacije na zvaničnom kompanijskom sajtu", saopšteno je iz kompanije Air France.

Od početka pandemije virusa korona Air France je uveo niz zaštitnih mera koje su grupisane pod oznakom Air France Protect.

"Ove mjere garantuju najviši nivo zdravstvene bezbjednosti u svim fazama putovanja, feksibilnu politiku rezervacija, kao i osiguranje od  Covid-19.  U kontekstu globalne zdravstvene krize, Air France stavlja zdravlje i sigurnost svojih putnika i osoblja na prvo mjesto i u realnom vremenu prati razvoj situacije kako bi ponudio najbolja rješenja", kažu u Air France-u.

Air France svojim putnicima nudi fleksibilne uslove rezervacije. Za sve avio-karte kupljene za letove do 31. decembra 2021. rezervacije se mogu mijenjati ili se može dobiti povraćaj novca. Putnici mogu da promijene svoju rezevaciju iz bilo kog razloga, dobiju vrijednosni vaučer ukoliko odustanu od leta ili potpuni povraćaj novca ukoliko je let otkazan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije