Privreda

"BH Telecom" otvorio novi, moderniji centar u Banjaluci

"BH Telecom" otvorio novi, moderniji centar  u Banjaluci
Foto: N.N. | "BH Telecom" otvorio novi, moderniji centar u Banjaluci:

BANJALUKA - Svečanim presijecanjem vrpce danas je otvoren novi moderniji "BH Telecom" centar u Banjaluci u Ulici kralja Alfonsa XIII.

Sedin Kahriman, generalni direktor "BH Telecoma", kazao je da je ova kompanija posebno zadovoljna jer je upravo otvoren 80. "BH Telecom" centar, i to u Banjaluci.

"Nama je jako važno da skrenemo pažnju na jedan od strateških ciljeva 'BH Telecoma' i vjerujem da ovim aktivnostima ostavarujemo taj cilj", kazao je Kahriman.

Ističe da se izvrsnost upravljanja korisničkim iskustvom, koji je jedan od najvažnijih ciljeva u kompaniji, postiže unapređenjem prodajnih kanala i uvođenjem novih kanala i novih digitalnih kanala.

"Otvaranjem ovog novog  centra u Banjaluci vjerujem da će 'BH Telecom' značajno doprinijeti unapređenju korisničkog iskustva i zadovoljstva za sve korisnike 'BH Telecoma', stare, ali i nove", kazao je Kahriman.

Kako je pojasnio, ova kompanija intenzivno gradi infrastrukturu na području Banjaluke.

"Kada je u pitanju mobilna mreža, imamo 41 baznu stanicu, a sada gradimo 10 novih kako bismo unaprijedili kvalitet signala mobilne mreže", pojasnio je Kahriman.

Ističe da se može očekivati da ubrzo objave javni poziv za prijem novih radnika, kako bi, kako kaže, unaprijedili prodaju.

"Zapošljavanje visokokvalitetnih i kompetentnih ljudi doprinijeće  boljem predstavljanju, promociji, ali i prodaji usluga 'BH Telecoma' na području Banjaluke", zaključio je Kahriman.

Milada Šukalo, savjetnica gradonačelnika Banjaluke za društvene djelatnosti, kazala je da je srećna da uspješne kompanije otvaraju poslovnice u gradu na Vrbasu.

"Grad je otvoren za sve uspješne kompanije koje žele da posluju u Banjaluci, a naši sugrađani će otvaranjem novog centra imati dobre usluge", kazala je Šukalo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije