Privreda

Damama jeftinije ulaznica za digital marketing konferenciju "Konverzija"

Damama jeftinije ulaznica za digital marketing konferenciju "Konverzija"
Foto: N.N. | Damama niža cijena ulaznica za digital marketing konferenciju "Konverzija"

Povodom Međunarodnog dana žena, organizatori digital marketing konferencije “Konverzija”, koja će se održati u Banjaluci 25. i 26. aprila ove godine, odlučili su da svim zainteresovanim učesnicima obezbijede ovogodišnje ulaznice sa popustom od 20 odsto.

Ova sjajna ponuda traje od 2. do 9. marta i predstavlja posljednju priliku da svoje mjesto na “Konverziji” obezbijedite uz ovako veliki popust.

“Konverzija” je regionalna digital marketing konferencija koja svake godine okuplja najveće regionalne stručnjake iz oblasti digitalnog marketinga u Banjaluci. Ove godine se održava po četvrti put i već sada nosi epitet jedne od najznačajnijih digital marketing konferencija u regionu.

U predivnom ambijentu Banskog dvora i ovaj put će svoje znanje sa učesnicima nesebično podijeliti 20 predavača iz regiona, donoseći najnovije trendove iz industrije, te konkretne i primjenjive savjete koji mogu unaprijediti vaš online biznis.

Osmomartovski popust možete iskoristiti kupovinom ulaznice na www.konverzija.org, tako što ćete pri popunjavanju podataka u formular unijeti kupon kod ”8MART”.

“Konverzija” je postala prepoznatljiva i kao događaj na kojem se nesebično dijeli znanje, a ove godine je obogatila svoj program jednom novinom. Naime, već ustaljene panel-diskusije pretvorene su u novi oblik razmjene znanja - klinike - tokom kojih će odabrani predavači analizirati sajtove i kampanje učesnika.

Na ovogodišnoj konferenciji očekuje se više od 500 učesnika koji će Banjaluku posjetiti kako bi naučili nešto novo i svoje znanje razmijenili sa nekim od najuspješnijih digital marketing stručnjaka u regionu. Ulaznice po sniženoj cijeni možete kupiti na web stranici konferencije Konverzija, gdje možete dobiti i sve informacije o programu konferencije i predavačima.

Kao i do sada, značaj jedne ovakve konferencije prepoznale su brojne ustanove i kompanije koje i ove godine nastavljaju sa svojom podrškom. Među brojnim prijateljima i pokroviteljima „Konverzije“ našle su se kompanije m:tel, Vlada Republike Srpske, Grad Banjaluka, Avalon, AdCombo, Teleklik, Vitinka, Manja, te mnogi drugi.

Sudeći po zainteresovanosti posjetilaca, te kvalitetu predavača koji će i ove godine nesebično dijeliti svoje znanje, “Konverzija” nastavlja tradiciju i predstavlja događaj koji ne želite propustiti ukoliko nastojite da unaprijedite i usavršite svoje vještine iz oblasti digitalnog marketinga.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije