Privreda

Do brzih kredita u ugodnom ambijentu

Do brzih kredita u ugodnom ambijentu
Foto: N.N. | Do brzih kredita u ugodnom ambijentu

Mikrokreditno društvo „Mikrofin” u Trebinju od sada posluje sa klijentima na novoj atraktivnoj lokaciji, u kompleksu Travunija na adresi Sokolska broj 1.

Moderan enterijer prilagođen je korišćenju savremenih tehnologija, a istovremeno osmišljen tako da korisnicima pruži što jednostavniji pristup svim proizvodima i uslugama Mikrofina.

Nenad Kandić, šef Fiijale Mikrofina u Trebinju, istakao je da klijente Mikrofina očekuje personalizovana usluga, jednostavnost i lakoća realizovanja zahtjeva za kredite, ali i vrlo moderan ambijent u kojem će se sigurno osjećati ugodno.

“Tokom prošle godine Mikrofin je uveo specifičan način rada i organizacije poslovnih aktivnosti koje klijentima omogućavaju odobravanje kredita u ekspresnom roku, uz samo tri dokumenta: ličnu kartu, potvrdu o mjestu prebivališta i potvrdu o primanjima. Misleći na potrebe novih generacija, pored ubrzane procedure odobravanja kredita, omogućili smo podnošenje zahtjeva za kredit putem interneta, gdje klijenti imaju mogućnost da sami urade svoju kreditnu analizu i automatski dobiju odobrenje kredita, ukoliko za isti ispunjavaju uslove”, rekao je Kandić.

Kao dodatnu pogodnost, svim klijentima koji apliciraju online tokom jula, Mikrofin nudi niže kamate i specijalne poklone uz svaki realizovani kredit.

„S obzirom na trenutnu situaciju, vodeći računa o zdravlju osoblja i klijenata, otkazali smo svečano otvaranje novog prostora, iako je druženje s klijentima već postalo svojevrsna tradicija u našoj kompaniji. Svakako, čim se situacija u vezi sa korona virusom smiri, biće nam zadovoljstvo da ugostimo dugogodišnje klijente, saradnike i prijatelje naše trebinjske filijale, te da ih upoznamo sa novim načinom rada i prednostima naše ponude ”, dodao je Kandić.

Za više detalja o ponudi brzih kredita posjetite stranicu https://brzikredit.mikrofin.com/ .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije