Privreda

Dodik: Rekonstrukcija puta Gradiška - Klašnice jedan od najvažnijih projekata

Dodik: Rekonstrukcija puta Gradiška - Klašnice jedan od najvažnijih projekata
Foto: Srna | Dodik: Rekonstrukcija puta Gradiška - Klašnice jedan od najvažnijih projekata
Srna

GRADIŠKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Gradišci da će u narednih mjesec dana biti raspisan tender za izbor izvođača radova na rekonstrukciji magistralnog puta Klašnice - Gradiška, te da je vrijednost ovog projekta oko 26 miliona KM.

Dodik je nakon sastanka sa gradonačelnikom Gradiške Zoranom Adžićem istakao da je to jedan od najznačajnijih projekata u ovom gradu.

"To je magistralni put sa najvećom frekvencijom vozila još u bivšoj Jugoslaviji, te su ovi radovi od izuzetnog značaja za buduće vrijeme", rekao je Dodik novinarima.

On je ocijenio da je Gradiška mjesto uspjeha, o čemu svjedoče realizovani projekti koji su promijenili lik grada i način života u njemu.

"Rast broja zaposlenih u posljednje dvije godine govori da se ovdje vodi računa o svim segmentima koji se, prije svega, tiču zapošljavanja", rekao je Dodik.

Sastanku su prisustvovali ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić, ministar saobraćaja i veza Nedeljko Ćorić, vršilac dužnosti direktora Fonda zdravstvenog osiguranja Dejan Kusturić, vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća "Putevi Republike Srpske" Davor Kostrešević i direktor Javnog preduzeća "Autoputevi Republike Srpske" Dušan Topić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije