Privreda

Drugi festival domaćih proizvoda

Drugi festival domaćih proizvoda
Foto: N.N. | Drugi festival domaćih proizvoda

BANJALUKA - Udruženje mladih ekonomista (UMEK) Republike Srpske organizuje 13. septembra u Banjaluci 2. festival domaćih proizvoda i poziva proizvođače da im se pridruže.

Na festivalu će se i ove godine kao izlagači predstaviti domaći proizvođači hrane i pića iz svih krajeva Republike Srpske, a jedan dio prostora će biti prilagođen i za proizvođače iz ostalih djelatnosti.

"Ovim putem sve registrovane proizvođače iz Republike Srpske koji su zainteresovani da posjetiocima Festivala domaćih proizvoda predstave svoj proizvodni asortiman i ono čime se bave pozivamo da nam se jave kako bismo im predstavili kompletan koncept događaja i dogovorili se o učešću", poručuju organizatori.

Sudeći po interesovanju koje je već sada ogromno, u svečanom salonu na ostrvu Stara Ada u Banjaluci se očekuje više od 60 izlagača i preko 2.000 posjetilaca.

Udruženje mladih ekonomista već više od godinu dana radi na projektu "Kupuj domaće - ulaži u Srpsku". Za to vrijeme su posjetili veliki broj kompanija iz Republike Srpske, obišli njihove proizvodne pogone, upoznali se s njihovim načinom rada i snimili film koji govori o značaju kupovine domaćih proizvoda. Više o ovoj manifestaciji zainteresovani mogu saznati na internet stranici umek-rs.com, gdje se nalazi i kontakt telefoni. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije