Privreda

"Er Srbija" nagradila 15-milionitog putnika

"Er Srbija" nagradila 15-milionitog putnika
Foto: Srna | "Er Srbija" nagradila 15-milionitog putnika

BEOGRAD - Avio-kompanija "Er Srbija" dočekala je danas 15-milionitog putnika, svega četiri dana prije obilježavanja šest godina poslovanja.

Riječ je o Vanji Zečević iz Surčina, koja je nagrađena vaučerima za besplatnu povratnu kartu, za putovanje do bilo koje destinacije u ponudi "Er Srbije".

Zečevićeva se prijatno iznenadila kada joj je saopštena ova vijest dok se sa sinom Jakovom na Aerodromu "Nikola Tesla" prijavljivala za let "Er Srbije" od Beograda do Frankfurta, u kojem živi, saopšteno je iz "Er Srbije".

Generalni direktor "Er Srbije" Dankan Nejsmit rekao je da su veoma ponosni što su za šest godina poslovanja prevezli čak 15 miliona putnika.

"To je još jedan značajan rezultat u godini kada smo našu međunarodnu mrežu proširili najvećim brojem novih destinacija do sada - čak devet iz Beograda i 12 iz našeg novog matičnog aerodroma u Nišu", naglasio je Nejsmit.

On je istakao da je "Er Srbija" spremna za dalju ekspanziju da bi u narednim godinama ugostila još, kako je naveo, mnogo miliona zadovoljnih putnika.

"Er Srbija" će šest godina poslovanja proslaviti 26. oktobra, kao regionalni lider u oblasti komercijalnog avio-saobraćaja, sa 61 destinacijom u svojoj mreži i dva matična aerodroma u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije