Privreda

Er Srbija uvodi nove letove za četiri italijanska grada

Er Srbija uvodi nove letove za četiri italijanska grada
Foto: Tanjug | Er Srbija uvodi nove letove za četiri italijanska grada

BEOGRAD - Er Srbija će tokom sljedeće ljetnje sezone uvesti direktne letove između Beograda i italijanskih gradova Katanije, Napulja, Firence i Palerma.

"Nove četiri destinacije u ponudi naše Er Srbije. Idemo dalje. Beograd je svet",  napisao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture na svom Tviter nalogu Goran Vesić.

Kako se navodi u saopštenju, do novih gradova u Italiji, Er Srbija planira da leti dva puta nedjeljno, avionima tipa erbas A319 i A320.

"Nastavljamo trend uvođenja novih destinacija u letnjoj sezoni. Naše prisustvo u Italiji proširujemo sa četiri atraktivne destinacije koje će našim putnicima ponuditi mogućnost da uživaju u različitim vrstama odmora – od nestvarnih Dolomita i Alpa na severu, preko jedinstvenih pejzaža u Toskani do najljepših plaža sveta na Siciliji. U narednim danima biće još lepih vesti iz Er Srbije",  izjavio je Boško Rupić, direktor komercijale i strategije Er Srbije.

Cijene od 69 evra

Letovi između Beograda i Katanije započeće 14. aprila 2023. godine i realizovaće se ponedJeljkom i petkom, obezbjeđujući dobru povezanost Katanije preko Beograda do Pariza, Stokholma, Diseldorfa, Istanbula, Liona, Ciriha, Berlina, Amsterdama, Osla, Tivta, Praga, Zagreba, Podgorice, Beča, Štutgarta, Hanovera, Kopenhagena i drugih gradova.

Karte su već dostupne po početnoj cijeni od 99 evra u jednom smjeru u ekonomskoj klasi, navedeno je u saopštenju.

Od 19. maja 2023. godine, svakog ponedeljka i petka, putnici će imati priliku da lete do glavnog lučkog grada na jugu Italije, Napulja. Karte za Napulj dostupne su po cijeni počev od 69 evra u jednom smjeru.

Između Beograda i Firence letovi će se obavljati od 20. maja 2023. godine, utorkom i subotom. Avio-karte su već u prodaji po cijeni počev od 69 evra u jednom smjeru u ekonomskoj klasi.

Iz Firence, preko Beograda, putnici će imati priliku da putuju do Amsterdama, Stokholma, Berlina, Brisela, Kopenhagena, Ciriha, Pariza, Beča, Ljubljane, Zagreba, Podgorice, Diseldorfa, Frankfurta, Istanbula i drugih destinacije iz mreže Er Srbije.

Do Palerma, administrativnog centra Sicilije, Er Srbija će saobraćati od 14. juna 2023. godine, svake srede i subote. Karte do ove destinacije dostupne su po cijeni počev od 99 evra u jednom smjeru u ekonomskoj klasi.

Iz Palerma, preko Beograda, Er Srbija omogućava dobre konekcije do drugih gradova u svojoj mreži kao što je Diseldorf, Cirih, Amsterdam, Pariz, Istanbul, Beč, Ljubljana, Zagreb, Berlin, Oslo i Štutgart.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije