Privreda

Gorenje donosi nevjerovatne cijene za trenutno osvježenje

Gorenje donosi nevjerovatne cijene za trenutno osvježenje
Foto: Ustupljena fotografija | Gorenje donosi nevjerovatne cijene za trenutno osvježenje
Promocija

Da li ste spremni za svježu akciju? Mi jesmo, zato što smo zvanični sponzor i dobavljač frižidera, zamrzivača i uređaja za hlađenje na FIFA Svjetskom prvenstvu u fubalu u Kataru 2022. Kada dođu najvreliji trenuci, možete da potražite osvježenje uz pomoć vašeg novog Gorenje frižidera sa zamrzivačem. Još bolja vijest jeste da će od 15.6. do 15.7. odabrani aparati biti na specijalnoj akciji po odličnim cijenama.

Rijetki su trenuci u životu da se sve namjesti baš onako kako treba. Ipak, u slučaju da ste ovog ljeta namjeravali da kupite novi frižider, a planirate i da gledate najvrelije utakmice na prvenstvu u Kataru uz osvježavajuće napitke, Gorenje akcija Vrijeme je za hlađenje stiže u pravom trenutku! Predstavljamo vam karakteristike modela koji će narednih mjesec dana biti jeftiniji i do 20%!

POUZDAN, TIH I DUGOTRAJAN

Inverterski kompresor

Inverterski kompresori su tiši, dugotrajniji i troše manje energije u poređenju sa konvencionalnim kompresorom. Bolje i brže se adaptiraju na promjenu temperature u frižideru – primjera radi, kada se otvaraju vrata, biće smanjene promjene u temperaturi i uslovi čuvanja namirnica će biti mnogo bolji. To znači da ćete u svakom trenutku u Gorenje frižideru koji budete odabrali imati spremne osvježavajuće napitke na idealnoj temperaturi dok bodrite timove za koje navijate!

NO FROST PLUS

Bez zamornog odmrzavanja

Jedan od najboljih sistema hlađenja na tržištu, ugrađen u zamrzivačkom dijelu, sprječava nagomilavanje leda i smanjuje potrošnju energije. Tako je optimalno iskorišten prostor za čuvanje namirnica, a odmrzavanje i čišćenje unutrašnjosti više nije potrebno. Zahvaljujući tome, vaš Gorenje frižider ostaviće vam više vremena za aktivnosti koje su vam sigurno draže, poput praćenja najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Mi smo najveći fanovi... svježine! Zato se trudimo se da vam damo najbolju moguću ponudu dok ne počne najvrelije sportsko takmičenje ove godine.

Više informacija možete pronaći na Vrijeme je za hlađenje

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije