Privreda

Ibrahimović: Novi "Bingo" u Banjaluci na staroj adresi

Ibrahimović: Novi "Bingo" u Banjaluci na staroj adresi
Foto: Ustupljena fotografija | Ibrahimović: Novi "Bingo" u Banjaluci na staroj adresi

"Bingo", najveći domaći trgovački lanac u BiH, 30. septembra otvara vrata svog novog objekta u Banjaluci, koji se prostire na oko 10.000 kvadratnih metara.

Novi "Bingo", na staroj adresi, predstavlja moderni format trgovine, u kojoj kupci na jednom mjestu mogu pronaći sve što im treba, od odjeće i obuće, tehnike, namještaja, do namirnica iz bogatog asortimana kategorija poput delikatesa, mesnice, svježeg voća i povrća, kao i ostalih kućnih potrepština.

Tim povodom razgovarali smo s Edinom Ibrahimovićem, izvršnim direktorom za biznis operacije u kompaniji "Bingo".

NN: "Bingo" je već poznat kupcima u Banjaluci kroz stari format trgovine. Šta novo i drugačije čeka posjetioce novog, modernog "Bingo" objekta?

IBRAHIMOVIĆ: "Bingo" je oduvijek bio posvećen unapređenju iskustva kupovine za naše kupce. Samim tim, stari format trgovine mijenjamo novim, većim formatom, koji kupcima donosi mogućnost kupovine širokog spektra artikala pod jednim krovom. Tako naše kupce, koji sigurno s nestrpljenjem čekaju zvanično otvaranje 30. septembra, osim prehrane, u hipermarketu očekuju salon namještaja, bogata ponuda tekstila i kućnog tekstila, ali i veliki izbor tehnike i kućanskih aparata. Kao najveći domaći trgovački lanac, koji je prisutan blizu 30 godina, svjesni smo da je već dugo odlazak u trgovinu puno više od same kupovine. Tako će novi objekat imati i sav potreban prateći sadržaj poput igraonice, restorana, apoteke, zlatare, mobitel shopa, cvjećare, frizersko-kozmetičkog salona i mjenjačnice.

NN: Šta biste izdvojili kao najveću vrijednost koju "Bingo", kao kompanija, donosi Banjaluci?

IBRAHIMOVIĆ: Dosta toga, ali sasvim je sigurno da inovacije u oblasti trgovine, koje unapređuju kupovno iskustvo i donose veću mogućnost izbora kupcima, u današnje vrijeme predstavljaju veliku vrijednost. Sve ove godine našeg postojanja na tržištu pažljivo smo osluškivali potrebe naših kupaca i prilagođavali našu ponudu s ciljem usavršavanja koncepta trgovine u kojoj možete pronaći sve na jednom mjestu po povoljnim cijenama. Ovo je koncept po kojem se "Bingo" razlikuje od ostatka tržišta, a odgovor je na potrebe naših kupaca, jer štedi njihovo vrijeme i novac. Istovremeno, ovaj format trgovine je dodatni pečat našoj davno utemeljenoj misiji domaćeg lanca trgovina koji pruža podršku domaćoj privredi. Tako će se na našim policama pronaći brojni izuzetno kvalitetni proizvodi domaćih dobavljača. Kada već govorimo o vrijednostima, ono što bih posebno istaknuo je da će u "Bingu" Banjaluka raditi preko 180 talentovanih uposlenika, u čije su edukacije investirani značajni resursi. Ponosni smo na činjenicu da preko 85% naših uposlenika čine žene, što potvrđuje i filozofiju naše kompanije jednakih mogućnosti za sve.

NN: Na čemu će se fokusirati vaše poslovanje u budućnosti?

IBRAHIMOVIĆ: Jak domaći trgovački lanac je osnov za jaku domaću privredu. Razvoj domaće ekonomije, kroz mogućnosti plasmana domaćih proizvoda, oduvijek je bio naš strateški cilj. Posmatrajući s aspekta same trgovine, ono čemu uvijek težimo je kreiranje ambijenta za rast i razvoj domaćih proizvođača, kao i unapređenje cjelokupnog iskustva kupovine za naše kupce. U svakoj zajednici u kojoj poslujemo stanovništvo osjeća pozitivne efekte, kroz generisanje novih prilika za zaposlenje, a dijelom kroz širenje mogućnosti izbora u pronalasku najbolje vrijednosti za vlastiti novac. Uz odgovoran odnos prema okolini želimo biti najpoželjnije mjesto za kupovinu u Bosni i Hercegovini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije