Privreda

Jahorina ekonomski forum održaće se 23. i 24. aprila

Jahorina ekonomski forum održaće se 23. i 24. aprila
Foto: N.N. | Jahorina ekonomski forum održaće se 23. i 24. aprila

BANJALUKA – Udruženje ekonomista Republike Srpske SWOT 23. i 24. aprila ove godine, organizuje četvrti Jahorina ekonomski forum u hotelu Termag, na temu “Ekonomija novog doba – digitalizacija i komunikacione tehnologije kao baza ekonomskog razvoja”.

Ovogodišnji forum se organizuje u saradnji sa Savezom ekonomista Srbije, a pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske i predsjedavajućeg predsjedništva BiH.

Saša Grabovac, izvršni direktor Udruženja ekonomista Republike Srpske SWOT, očekuje  da će ovogodišnji forum biti najuspješniji do sada.

"Ovogodišnja tema foruma je veoma interesantna i može se reći da se donekle i sama nametnula, imajući u vidu svjetske trendove, ali i trendove u našem okruženju", naveo je Grabovac.

On je najavio da će uskoro biti objavljena agenda foruma sa svim temamam, dodajući da će ove godine među predavačima biti eminentni domaći stručnjaci ali i eksperti iz regiona i svijeta.

Prema njegovim rječima među predavačima će se naći i zvučna imena koja nemamo prilike često da viđamo na našim prostorima.

Sve aktuelne informacije vezane za forum biće objavljivane na sajtovima www.jahorinaforum.com i www.swot.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije