Privreda

Pratite nas na Google news

Jelen pivo predstavlja regionalnu kampanju: "Tvoj grad, tvoja snaga"

Jelen pivo predstavlja regionalnu kampanju: "Tvoj grad, tvoja snaga"
Foto: N.N. | Jelen pivo predstavlja regionalnu kampanju: "Tvoj grad, tvoja snaga"
N.N.

Svaki grad ima svoju prepoznatljivu snagu, a Jelen pivo u svojoj novoj regionalnoj kampanji slavi sve ljepote 8 gradova/opština Republike Srpske, promovišući prirodne ljepote i znamenitosti različitih gradova uz prateće autentične poruke karakteristične za svaki grad: Banjaluka, Bijeljina, Pale, Trebinje, Doboj, Brčko, Gradiška i Prijedor.

 "Jelen pivo u fokus stavlja prijateljstvo, ponos i snagu svakog pojedinca, ali i grada iz kojeg potiče. Svaki grad je autentičan po svojim ljepotama, kulturi i jedinstvenim karakteristikama i specifičnostima te sredine. Upravo sve to nastojimo istaknuti kroz ovu novu regionalnu kampanju Jelen piva, u kojoj ćemo podsjetiti sve građane na vrijednosti koje imamo u svakom gradu", rekao je Vladimir Rosić, menadžer izvrsnosti brendova i potrošača Molson Coors BH.

Ljeto je godišnje doba u kojem više vremena provodimo sa prijateljima i porodicom, a česta okupljanja, druženja i posebne trenutke uvijek upotpuni i vjerni prijatelj - Jelen pivo. Jelen pivo je sastavni dio brojnih proslava, druženja i mnogih sportskih i muzičkih događaja, te su mnogi ljubitelji piva prepoznali kvalitet i tradiciju, dugu više od 260 godina.

Tvoj grad, tvoja snaga!

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije