Privreda

"Hifa petrol" stigao u Banjaluku, nagrade za prvih 500 kupaca

"Hifa petrol" stigao u Banjaluku, nagrade za prvih 500 kupaca
Foto: Vladimir Stojaković | Kompanija "Hifa petrol" otvorila prvu benzinsku pumpu u Banjaluci

BANJALUKA - Benzinska pumpa "Hifa petrola", najveće naftne kompanije u BiH, otvorena je danas u Banjaluci u naselju Lazarevo.

U kompaniji su rekli da je ovo njihova jubilarna četrdeseta benzinska pumpa na prostoru BiH, sedma u RS, a prva u Banjaluci na adresi Knjaza Miloša bb.

"U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola, nalazi se brendirana trgovina 'HP SHOP', kafić 'HP CAFE', samouslužna autopraonica 'HP WASH', mjenjačnica 'HP EXCHANGE' kao i vlastita linija motornih ulja HG Line i mirisa HG Fresh te široki asortiman robe", kazali su u ovoj kompaniji.

Amela Guberinić, marketing menadžer "Hifa petrol", je rekla da su ponosni na otvorenje objekta u Banjaluci, te da ovaj objekat za njih ima posebnu važnost.

"Svi objekti Hifa Petrola su rađeni po najsavremenijim standardima moderne gradnje pa tako i ovaj. Benzinska pumpa u Banjoj Luci nam je od strateškog značaja, s obzirom na to da Banja Luka ima dobro razvijenu prometnu infrastrukturu te da je finansijsko i privredno središte velikog broja kompanija i državnih institucija", kazala je Guberinićeva.

Dodala je da uskoro planiraju otvaranje još jedne pumpe, te da su otvaranjem benzinske pumpe u Banjaluci obezbijedili 12 novih radnih mjesta, čime je ukupan broj zaposlenih ove kompanije premašio 430.

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 500 kupaca biće nagrađeno gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostali prigodnim poklonima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije