Privreda

Pratite nas na Google news

"Hifa petrol" stigao u Banjaluku, nagrade za prvih 500 kupaca

"Hifa petrol" stigao u Banjaluku, nagrade za prvih 500 kupaca
Foto: Vladimir Stojaković | Kompanija "Hifa petrol" otvorila prvu benzinsku pumpu u Banjaluci
Anja Matarugić

BANJALUKA - Benzinska pumpa "Hifa petrola", najveće naftne kompanije u BiH, otvorena je danas u Banjaluci u naselju Lazarevo.

U kompaniji su rekli da je ovo njihova jubilarna četrdeseta benzinska pumpa na prostoru BiH, sedma u RS, a prva u Banjaluci na adresi Knjaza Miloša bb.

"U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola, nalazi se brendirana trgovina 'HP SHOP', kafić 'HP CAFE', samouslužna autopraonica 'HP WASH', mjenjačnica 'HP EXCHANGE' kao i vlastita linija motornih ulja HG Line i mirisa HG Fresh te široki asortiman robe", kazali su u ovoj kompaniji.

Amela Guberinić, marketing menadžer "Hifa petrol", je rekla da su ponosni na otvorenje objekta u Banjaluci, te da ovaj objekat za njih ima posebnu važnost.

"Svi objekti Hifa Petrola su rađeni po najsavremenijim standardima moderne gradnje pa tako i ovaj. Benzinska pumpa u Banjoj Luci nam je od strateškog značaja, s obzirom na to da Banja Luka ima dobro razvijenu prometnu infrastrukturu te da je finansijsko i privredno središte velikog broja kompanija i državnih institucija", kazala je Guberinićeva.

Dodala je da uskoro planiraju otvaranje još jedne pumpe, te da su otvaranjem benzinske pumpe u Banjaluci obezbijedili 12 novih radnih mjesta, čime je ukupan broj zaposlenih ove kompanije premašio 430.

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 500 kupaca biće nagrađeno gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostali prigodnim poklonima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije