Privreda

Kupujte brzo, vraćajte trošak polako uz Addiko Mastercard kreditnu karticu bez godišnje članarine

Kupujte brzo, vraćajte trošak polako uz Addiko Mastercard kreditnu karticu bez godišnje članarine
Foto: Ustupljena fotografija | Kupujte brzo, vraćajte trošak polako uz Addiko Mastercard kreditnu karticu bez godišnje članarine

Praznici su vrijeme darivanja, ali i troškova koji mogu da budu jednostavniji uz Addiko Mastercard 3u1 kreditnu karticu koja je tokom decembra u ponudi bez godišnje članarine.

Korisnici ove kartice mogu da kupuju brzo, a da pri tom trošak vraćaju polako, odnosno da sami biraju model podjele troška kupovine. Iz Addiko banke Banja Luka kažu da za ovu karticu mogu da podnesu zahtjev klijenti svih banaka.

"Tokom praznika odlučili smo građanima da ponudimo Addiko Mastercard 3u1 kreditnu karticu bez godišnje članarine, koja će im olakšati planiranje i raspodjelu troškova. Sa ovom Addiko šoping karticom kupovina roba i usluga lakša je i pristupačnija, uz mogućnost podjele troška kupovine do čak 24 rate, a ukoliko se odluče na podjelu na tri rate, korisnici kartice nemaju nikakvih dodatnih troškova. Pored otplate duga na rate, korisnici mogu da biraju i opciju revolving-a, odnosno plaćanja samo minimalnog iznosa od 5% duga mjesečno", izjavila je Milka Čađo, direktor Odjela za proizvode za stanovništvo u Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Korisnici kartice prilikom plaćanja ne moraju da informišu trgovca o namjeri podjele troška transakcije na rate, što je ujedno dodatna prednost koja pojednostavljuje kupovinu. Podjelu na rate klijent može obaviti samostalno, bilo kada i bilo gdje putem Addiko Mobile aplikacije ili pozivom Addiko kontakt centra na broj 051 951 000.

"Uz Addiko 3u1 kreditnu karticu plaćanje je moguće vršiti na svim POS terminalima u zemlji i inostranstvu, a osim toga korisnici kartice mogu da podignu i gotovinu na bankomatima, koju takođe mogu podijeliti rate. Dodatna prednost jeste da svi koji su ljubitelji online kupovine, ovom karticom mogu da vrše i potpuno sigurnu kupovinu", zaključila je Čađo.

Aplicirajte online i saznajte više o prednostima Addiko Mastercard kreditne kartice na LINKU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije