Privreda

​"Lanaco" ušao u "Elite" program Londonske berze

​"Lanaco" ušao u "Elite" program Londonske berze
​"Lanaco" ušao u "Elite" program Londonske berze

​​BANJALUKA - "Lanaco" je prva kompanija iz BiH koja je pozvana da učestvuje u "Elite" ​programu Londonske berze, koji traje od 13. aprila pa naredne dvije godine.

Kako je saopšteno, "Lanaco" se na taj način našao među 50 najprestižnijih kompanija iz cijele Evrope, a kroz ovaj program je do sada prošlo ukupno 350 kompanija.

Dragan Ninić, menadžer Grupe za razvoj poslovanja kompanije "Lanaco", ističe da je ovo učešće veoma značajno za buduće poslovanje kompanije, te dalji izlazak na globalna tržišta.

"Izuzetna nam je čast da smo prepoznati od strane Londonske berze i njenih partnera, poput UniCredit Bank i drugih, kao kompanija koja ima izuzetan potencijal da na svjetskom IKT tržištu​ ponudi svoje proizvode i usluge", kazao je Ninić.

Kako je istakao, institucije koje kreiraju svjetska ekonomska kretanja prepoznale su njihov kvalitet, omogućivši im direktan pristup tim institucijama i "velikom i specifičnom znanju".

"Nakon 25 godina uspješnog poslovanja i pažljivog planiranja poslovnih aktivnosti, zadovoljstvo nam je da se naš trud isplatio i da se nalazimo u pažljivo selektovanom društvu koje nam omogućava dalji rast", zaključio je Ninić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije