Privreda

"MEDITERAN U KORT MARKETIMA'"

"MEDITERAN U KORT MARKETIMA'"
Foto: N.N. | "MEDITERAN U KORT MARKETIMA'"

Domaći trgovački lanac Fructa Trade – Kort marketi je u saradnji sa renomiranim proizvođačem posuđa Metalac pripremio novu akcijsku ponudu na liniju Mediteran Metalac posuđa, uz popust od 50%!

Kort marketi su u okviru trećeg projekta lojalnosti "MEDITERAN U KORT MARKETIMA" pripremili najnoviju ponudu METALAC emajliranog posuđa namjenjenog za pripremu zdrave hrane. Projekat lojalnosti će biti realizovan u svim KORT marketima u periodu od 15. aprila 2019. do 15. jula 2019, kada će kupci uz određen broj sakupljenih markica, moći ostvariti popust od 50% na kvalitetno METALAC posuđe koje se može naći isključivo u KORT marketima.

U sklopu nove ponude nalaze se šerpe različitih veličina sa staklenim poklopcem, prilagođene za razne namjene, šerpa sa poklopcem plus friteza, tava sa staklenim poklopcem kreirana za pripremu raznih jela ili prženje, kao i tepsije različitih veličina. Svi artikli su dizajnirani u mediteranskom stilu i krasi ih veoma privlačan i moderan dizajn. Ove veoma kvalitetne i moderno dizajnirane proizvode kupci mogu isključivo da nabave u Kort marketima u toku trajanja akcije i na način da za svakih potrošenih 10KM dobijaju jednu naljepnicu, te kada skupe određeni broj naljepnica za željeni artikl, ostvaruju popust od 50% prilikom kupovine uz skupljene naljepnice. 

Naljepnice se mogu sakupljati do 15.7.2019, a kuponi sa sakupljenim naljepnicama potrebnim za dobijanje popusta mogu se iskoristiti sve do 31.7.2019. godine u svim Kort marketima.

Kort marketi su jedan od vodećih domaćih lanaca u zemlji i u svom sastavu imaju 36 marketa u svim većim gradovima, a vama najbliži možete da pronađete na sljedećem linku lokacije Kort marketa.

Više informacija o samoj ponudi, artiklima, cijenama i dodatnim nagrađivanjima kupaca možete da nađete na našim digitalnim medijima: www.fructatrade.com, Facebook stranici Fructa Trade – Kort marketi i ostalim popularnim društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije