Privreda

Mikrokreditno društvo "Taurus" otvorilo svoju ekspozituru u Banjaluci

Mikrokreditno društvo "Taurus" otvorilo svoju ekspozituru u Banjaluci
Foto: Dražan Pozderović/Arhiva | Mikrokreditno društvo "Taurus" otvorilo svoju ekspozituru u Banjaluci

​BANJALUKA - Mikrokreditno društvo "Taurus" danas je svečano otvorilo svoju ekspozituru na novoj lokaciji u centru grada Banjaluka radi veće pristupačnosti klijentima.

Milorad Despotović, direktor MKG "Taurus" ističe da društvo postoji na teritoriji Republike Srpske već pet godina, a novu ekspozituru su otvorili u Ulici Kralja Petra I Karađorđevića 66.

"Želimo da našim klijentimo omogućimo brze i efikasne usluge, te da im budemo što više pristupačni", kazao je Despotović.

Usluge koje nude, prema njegovim riječima su brzi nenamjenski krediti, krediti za registraciju vozila s obzirom imaju saradnju sa "Dunav osiguranjem" i "Grave osiguranjem", privredni krediti, stambeni krediti za renoviranje i adaptaciju poslovnih prostora i vikendica kao i penzionerski krediti.

Prema njegovim riječima, planiraju se širiti dalje, i to na istok Republike Srpske.

"Sljedeći korak nam je širenje na Semberiju kao dio Republike Srpske koja ima veliki potencijal u mikokreditiranju, naročito kada je u pitanju poljoprivreda i mali biznisi", dodao je on. 

Kako naglašava veoma je značajno što Mikokreditno društvo "Taurus" ima fiksne kamatne stope, tako da ne postoji opasnost po klijente, a ni društvo.

"Ovo je posebno važno u trenutnoj situaciji ekonomskog kretanja koja je praćena velikom neizvjesnošću", zaključuje Despotović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije