Privreda

"M:tel" otvorio šestu poslovnicu u Banjaluci

"M:tel" otvorio šestu poslovnicu u Banjaluci
Foto: Dražan Pozderović | "M:tel" otvorio šestu poslovnicu u Banjaluci

BANJALUKA - Kompanija "M:tel" danas je otvorila svoju šestu poslovnicu u centru Banjaluke, koja je uređena po najsavremenijim trendovima dizajna i funkcionalnosti prodajnih mjesta.

Svečanim presijecanjem vrpce poslovnicu u Ulici Bana Miloavljevića 8 su otvorili Milica Kondić, portparol kompanije "M:tel", i Milosav Parezanović, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije "M:tel".

Nova poslovnica je, prema riječima Parezanovića, izvršnog direktora za marketing i prodaju kompanije "M:tel", specijalno orijentisana na porodicu.

"U ovoj poslovnici se nalazi i kutak za djecu, gdje će najmlađi imati priliku da utroše svoje vrijeme i zabave se dok njihovi roditelji biraju neke od uređaja ili mnogobrojnih usluga naše kompanije", rekao je Parezanović.

On je istakao da je ovo veliki dan za kompaniju, jer otvaranje nove poslovnice u centru Banjaluke proizlazi iz toga što su i potrebe za uslugama ove kompanije porasle.    

Prema tome, ističe on, oni se trude i u skadu s tim potrebama rastu i napreduju.

"Imamo novu poslovnicu koja je uređena u skladu s najsavremenijim trendovima dizajna i funkcionalnosti prodajnih mjesta, a sve kako bismo na taj način maksimalno mogli da izađemo u susret svim korisnicima i prijateljima naše kompanije da zadovolje potrebe za mnogobrojnim uslugama koje naša kompanija pruža", kazao je Parezanović.

Prema njegovim riječima, svi prijatelji kompanije "M:tel" imaće priliku da na ovom mjestu izaberu najbolju ponudu.     

"Praktično smatramo i nadamo se da će broj prijatelja naše kompanije iz mjeseca u mjesec rasti", zaključio je Parezanović.

Nova poslovnica je 54. "M:telova" poslovnica u BiH.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije