Privreda

NLB Banka Banja Luka na tržište donosi prvu Mastercard® Business karticu od recikliranog materijala

NLB Banka Banja Luka na tržište donosi prvu Mastercard® Business karticu od recikliranog materijala
Foto: N.N. | NLB Banka Banja Luka: Mastercard® Business karticu od recikliranog materijala

NLB Banka a.d. Banja Luka za svoje korisnike pravna lica i preduzetnike donosi novu vrstu platne kartice Mastercard® Business Debit koja uz svoje osnovne funkcionalnosti brzog, sigurnog i jednostavnog bezgotovinskog plaćanja, sada ima i dodatne eko karakteristike. Ova kartica napravljena je od recikliranih materijala i donosi značajnu korist u sveobuhvatnim naporima u upravljanju i smanjenju plastičnog otpada.

Ovu „zelenu“ platnu karticu, preduzetnici svih veličina moći će koristiti za podizanje novca na bankomatima, plaćanje robe i usluga u zemlji i inostranstvu, na internetu, ali i kao efikasniji vid praćenja tekućih poslovnih troškova. Najbolji primjeri primjene Mastercard® Business Debit kartice su u svakodnevnom upravljanju troškovima reprezentacije, službenih putovanja ali i kupovine kancelarijskog pribora i opreme, kao i za druge manje svakodnevne finansijske potrebe.

Ono što posebno izdvaja NLB Mastercard® Business Debit karticu jeste njen ekološki aspekt. Ova kartica je napravljena od 100% obnovljivih materijala i moći će ponovo biti vraćena u reciklažni proces, što je od izuzetnog značaja da se preduzetnicma koji su posvećeni održivim rješenjima može ponuditi i business kartica u svojoj ekološki prihvatljivoj varijanti.

Ova inovativna platna kartica dostupna je korisnicima od 3. 10. 2023. godine u svim poslovnicama NLB Banke a.d. Banja Luka i namijenjena je svim pravnim subjektima i preduzetnicima koji prepoznaju prednosti Mastercard Business Debit kartice u cilju unapređenja svog poslovanja dok istovremeno daju doprinos očuvanju životne sredine.

Za više informacija o NLB Mastercard® Business Debit kartici i njenim prednostima, molimo posjetite web stranicu ili posjetite najbližu poslovnicu NLB Banke a. d. Banja Luka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije