Privreda

Pratite nas na Google news

Na Sajmu tehnike u Beogradu i privrednici iz Srpske

Na Sajmu tehnike u Beogradu i privrednici iz Srpske
Foto: N.N. | Na Sajmu tehnike u Beogradu i privrednici iz Srpske
Srna

BEOGRAD - Na Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća, koji će početi sutra u Beogradu, učestvovaće i privrednici iz oblasti metalske i elektroindustrije iz Republike Srpske, najavljeno je iz Predstavništva Srpske u Srbiji.

Na štandu od 85 metara kvadratnih biće predstavljene četiri kompanije iz Republike Srpske - Fabrika alatnih mašina "Novi Jelšingrad", "Alf-om" i "Tri best" iz Banjaluke i "Elker" iz LJubije, dok će više od 20 firmi biti predstavljeno kroz kataloge, navedeno je u saopštenju.

Nastup privrednika iz Srpske organizovala je Privredna komora Republike Srpske, u saradnji sa Spoljnotrgovinskom komorom BiH i Predstavništvom Srpske u Srbiji.

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća je među najznačajnijim privrednim i tehnološkim događajima u jugoistočnoj Evropi i ima izuzetan uticaj na razvoj industrije u Srbiji i regionu.

Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji od 2014. godine podržava učešće privrednika i kompanija iz Srpske na tom sajmu.

Ovogodišnji 63. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća biće otvoren sutra u 11.00 časova na Beogradskom sajmu, a trajaće do petka, 24. maja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije