Privreda

Na Zelengori se prodaje 35 parcela, pogledajte kako će izgledati turistički kompleks

Na Zelengori se prodaje 35 parcela, pogledajte kako će izgledati turistički kompleks
Foto: Screenshot/Youtube | Na Zelengori se prodaje 35 parcela, pogledajte kako će izgledati turistički kompleks

KALINOVIK - Načelnik Opštine Kalinovik raspisao je oglas o prodaji neizgrađenog građevinskog zemljišta putem usmenog javnog nadmetanja-licitacije u okviru Regulacionog plana Turističkog kompleksa Zelengora 2.

Na prodaju je ponuđeno više desetina parcela, tačnije 35, različite površine, a na njima je predviđena gradnja vikend kuća i objekata pratećeg sadržaja za turizam. Prodaja je zakazana za 8. decembar.

Načelnik opštine Кalinovik Radomir Sladoje izjavio je ranije da će razvoj ove lokalne zajednice u narednom periodu biti usmjeren na realizaciju projekta turističkog kompleksa na Zelengori, prenio je portal Bilecaonline.

Sladoje je Srni rekao da su on i njegov tim shvatili da je budućnost Кalinovika u razvoju turizma na Zelengori, za koju vlada ogromno interesovanje, ali na kojoj trenutno nema gotovo nikakve infrastrukture.

Prema njegovim riječima, razvojem turizma na Zelengori biće stvorena nova radna mjesta koja su atraktivna mladim naraštajima.

"Poljoprivreda nam je razvijena, ali turizam bi je mogao podići na jedan novi nivo", naglasio je Sladoje, prenosi ekapija.

U videu pogledajte kako bi budući turistički kompleks trebalo da izgleda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije