Privreda

Nagradna igra sa savršenom jednačinom!

Nagradna igra sa savršenom jednačinom!
Foto: N.N. | Nagradna igra sa savršenom jednačinom!

Spojite nove m:tel Pretplata tarife sa odličnim Tesla telefonima i učestvujte u nagradnoj igri u kojoj možete da osvojite limitiranu seriju volksvagenovog modela Polo.

Nagradna igra traje od 1. septembra do 30. oktobra 2018. godine i namijenjena je postojećim i novim korisnicima koji se u tom periodu odluče za jednu od m:tel novih postpaid Pretplata Plus tarifa koje nude neograničenu komunikaciju i još više interneta, i upotpune je Tesla telefonima.

Pored glavne nagrade, automobila VW Polo Beats Edition, srećni korisnici mogu da osvoje i novogodišnje putovanje za dvoje uz poklon bon od 1.000 KM na potrošačkoj UniCredit MasterCard kartici, Tesla televizor od 55 inča ili Tesla Smartphone 9.2.

Već  1. oktobra biće poznati prvih pet dobitnika mjesečne nagrade – Tesla 9.2 telefona.

Glavne nagrade, VW Polo Beats Edition, novogodišnje putovanje uz poklon bon, četiri Tesla televizora i pet mobilnih telefona Tesla 9.2,  biće izvučene 1. novembra 2018. godine u direktnom prenosu na RTRS-u.

Izračunajte svoju savršenu jednačinu, učestvujte u nagradnoj igri i uživajte u dobijenom rezultatu.

Za više informacija o pravilima učešća u nagradnoj igri posjetite www.mtel.ba ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije