Privreda

Najposjećeniji vikend na Jahorini ove sezone

Najposjećeniji vikend na Jahorini ove sezone
Foto: Vladimir Stanišić | Najposjećeniji vikend na Jahorini ove sezone

Najposjećeniji vikend u toku ove zimske sezone sa preko 10.000 skijaša je iza nas. Samo u subotu i nedelju, 8. i 9. februara, ostvareno je gotovo 90.000 vožnji, a vikend je obilježio i niz zanimljivih dešavanja.

Predstava Ero sa ovoga svijeta zabavila je goste Jahorine u subotu dok je u nedelju uslijedila uspješna promocija brenda Lopar international u Olimpijskom baru na vrhu planine. Dane vikenda začino je i Rambotur sa Rambom Amadeusom koji je animirao goste i dodatno uljepšao idealan vikend na Jahorini.

Prateći parametre ustanovljeno je da je na Jahorini ove sezone, uprkos nedostatku snježnih padavina zabilježen rastući trend i kada je u pitanju broj prolaza, broj skijaša ali i promet.

"Na Jahorini je do sada skijali više od 160.000 skijaša, ostvareno je preko milion prolaza a promet je prestigao 5.000.000 KM što je povećanje za gotovo 40% u odnosu na prethodnu godinu koja je bila najuspješnija po svim paramterima", rekli su u Olimpijskom centru Jahorina.

U narednim danima na Jahorini je najavljena dobra zabava uz pregršt zanimljivih događaja.

Već sljedeći vikend, 15. februara u 14 časova zakazan je treći po redu Apres ski party sa bendom Regina u Olimpijskom baru a nakon toga od 16h Tabači za Vas, potom će 16. februara do 12:00 časova uslijediti Red Bull Home Run Pre Party takođe u Olimpijskom baru na vrhu. U nedelju, 23. februara u 12:00 održaće se tradicionalno, Humanitarna trka Skijaj za Život a od 14 časova humanitarni party sa OK Band na platou Poljice.

Subotu, 29. febraura obilježiće još jedan Red Bull Home Run Pre Party takođe u baru na vrhu dok je za 7. mart pripremljena cjelodnevna zabava -  od 16:00 već tradicionalno Red Bull Home Run takmičenje  a potom od 20:00h dugoočekivani spektakl sa koncertom poznatog muzičara Gibonnia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije