Privreda

Nestro grupacija na devetom Sajmu privrede u Brodu

Nestro grupacija na devetom Sajmu privrede u Brodu
Foto: Ustupljena fotografija | Nestro grupacija na devetom Sajmu privrede u Brodu

Nestro grupacija tradicionalno devetu godinu zaredom učestvuje na Sajmu privrede, poljoprivrede i turizma u organizaciji Opštine Brod koji se održava 2. i 3. septembra, gdje svojim učešćem na sajmu Nestro daje podršku lokalnoj zajednici.

Ovo je deveta godina održavanja ovog kako za Brod tako i za regiju važnog privrednog i društvenog događaja. Na sajmu učestvuje oko 150 izlagača iz Republike Srpske, Federacije BiH i Srbije.

Načelnik Opštine Brod Zoran Vidić izjavio je da  je zadovoljan odzivom izlagača kojih je ove godine rekordan broj, te dodao  kako ovakvo mjesto treba da bude mjesto na kojem prestaju podjele a počinje takmičenja u pozitivnim stvarima

Ovaj sajam predstavlja jednu od četiri  najvažnije manifestacije  koje se održavaju u ovoj lokalnoj zajednici i predstavljaju važnu kariku za promociju kako lokalne zajednice tako i privrednih subjekata, izjavio je direktor Turističke organizacije Opštine Brod Goran Vukojević.

Opština Brod posjeduje značajne resurse iz oblasti privrede, poljoprivrede i turizma te je na ovaj način data podrška njihovoj promociji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije