Privreda

Nestro pouzdan partner za uspješan početak sezone

Nestro pouzdan partner za uspješan početak sezone
Foto: N.N. | Nestro pouzdan partner za uspješan početak sezone

NESTRO je i ove godine pouzdan partner poljoprivrednicima.

Tako je na početku poljoprivredne sezone, ponovo kreirao akciju namjenjenu poljoprivrednicima - za uspješan početak proljetnih radova.

Poljoprivredne mašine treba dobro pripremiti za proljetne radove kako bi se prilikom njihove eksploatacije postigla maksimalna funkcionalnost, trajnost i pouzdanost u radu. Bilo da u gazdinstvu poljoprivrednici imaju stariju ili noviju mehanizaciju, najbolju pomoć u njihovom održavanju tokom poljoprivrednih radova, potražite kod pouzdanog partnera – Nestro!

Podsjećamo, poljoprivrednike da i ove godine na svim Nestro benzinskim stanicama, po akcijskim cijenama, mogu kupiti maziva proizvedena u Rafineriji ulja Modriča namjenjena za poljoprivrednu mehanizaciju.

Akcija traje do 17. aprila, a spisak proizvoda zainteresovani mogu pronaći ovdje.

Proizvodi Rafinerije ulja Modriča koji su razvijeni u sopstvenoj istraživačkoj laboratoriji, u skladu su sa zahtjevima o kvalitetu maziva i fluida definisanih globalnim svjetskim specifikacijama i zahtjevima svjetski poznatih proizvođača traktora i mehanizacije.

U kvalitet proizvoda RUM-a uvjerili su se individualni poljoprivredni proizvođači kao i većina velikih poljoprivrednih kombinata. Tradicija, znanje, iskustvo, usavršavanje tehnoloških procesa i proizvoda, kao i definisanje potreba potrošača, rezultovalo je proizvodima vrhunskog kvaliteta uz koji je svaki metar truda i ulaganja sigurniji.

NESTRO akcija – sa manje ulaganja u kvalitet, ostvarite veću dobit.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije