Privreda

Niče najsavremenija pumpa na najfrekventnijem dijelu auto-puta Banjaluka-Gradiška

Niče najsavremenija pumpa na najfrekventnijem dijelu auto-puta Banjaluka-Gradiška
Foto: Vladimir Stojaković | Niče najsavremenija pumpa na najfrekventnijem dijelu auto-puta

BANJALUKA - Na atraktivnoj lokaciji najprometnijeg dijela auto-puta u RS vozači će od proljeća ove godine u svoja vozila moći da toče gorivo na novoj benzinskoj stanici "Nestro Petrola" u Zalužanima, koja će se nalaziti na pravcu auto-puta Banjaluka - Gradiška.

Rais Safin, generalni direktor "Nestro Petrola", rekao je da se na lokaciji auto-puta u Zalužanima planiranom dinamikom gradi najveća i najsavremenija benzinska stanica mreže "Nestro Petrola".

"Mreža benzinskih stanica 'Nestro Petrol' ima široku geografsku rasprostranjenost na teritoriji BiH. Drago nam je što otvaramo ove godine još jednu benzinsku stanicu, a u nju ćemo investirati više od milion evra", rekao je Safin.

Kako je on istakao, ovo je tek početak razvoja kompanije u ovoj godini, te da je u njoj planirana i investicija u rebrending 15 benzinskih stanica i rekonstrukcija dvije benzinske stanice.

"Bezuslovno ćemo nastaviti modernizaciju opreme na benzinskim stanicama i zadržaćemo na visokom nivou kvalitet usluge koju pružamo kupcima i klijentima naše mreže 'Nestro Petrola'", istakao je Safin.

On je napomenuo da će otvaranjem ove benzinske stanice biti potrebno više od 20 novih radnika, što je za ovu kompaniju, ali i za državu veliki iskorak naprijed u pogledu stope zaposlenosti radnika.

"'Nestro' kao lider tržišta takođe prati i nivo plata. Drago nam je da smo od početka ove godine revidirali plate našim radnicima, koje su povećane, jer samo je motivisan i zadovoljan radnik u stanju da pruži kvalitetnu uslugu klijentima", kaže Safin.

Naglasio je da konstantno obraćaju veliku pažnju na kvalitet goriva i proizvoda koje prodaju.

"Držimo poziciju lidera na tržištu distributera naftnih derivata i naš je prioritet kvalitet robe i goriva koje prodajemo. U ranijem periodu nabavku smo vršili u Rafineriji nafte Brod, te i danas poručujemo i nabavljamo robu isključivo iz najvećih rafinerija koje su prisutne na ovom tržištu, te na takav način isključujemo posrednika, kao i potencijalan negativan uticaj na kvalitet goriva", kaže Safin.

Safin ističe da "Nestro Petrol" ima mnogo povoljnosti u odnosu na konkurenciju te da ova grupacija posjeduje sopstvenu laboratoriju, gdje za razliku od konkurencije i drugih učesnika na tržištu - distributera naftnih derivata - imaju stalnu kontrolu kvaliteta goriva u svim etapama. 

"Na taj način možemo sigurno da tvrdimo da 'Nestro Petrol' prodaje i prometuje najkvalitetnije proizvode na tržištu naftnih derivata. Naši klijenti su mogli primijetiti da su od ove godine počeli promet i realizacija brendiranog goriva i drago nam je da su je pozitivno prihvatili. Takva informacija nam se vraća sa tržišta i veoma je pozitivna, a rezultati su mnogo bolji nego što smo očekivali", kaže Safin.

On je zahvalio i kupcima na "Nestro Petrolu" te dodao da je prethodna godina pokazala da ostaju lider na tržištu naftnih derivata.

"Finansijski rezultati naše kompanije su se pokazali kao najbolji u zadnjih pet godina poslovanja, a razlog tome je povjerenje koje imamo od klijenata - kako prema našim proizvodima, tako i prema uslugama naše kompanije", dodao je Safin.

N+ gorivo

Rais Safin, generalni direktor "Nestro Petrola", ističe da je u planu proširenje benzinskih stanica na kojima će imati N+ gorivo, te pored postojećih, ovo aditivirano dizel gorivo ponudiće na još 20 benzinskih stanica.

"N+ je rebrendirano gorivo koje je rezultat saradnje sa jednom od najboljih hemijskih kompanija u Njemačkoj. Cilj je skraćivanje i smanjenje potrošnje goriva prilikom njegovog korištenja, a smanjenje potrošnje iznosi do četiri odsto. Cilj je i zaštita motora automobila, jer je našim klijentima bitna dugotrajnost i bezbjednost korištenja transportnog sredstva", rekao je Safin.

On je istakao da na taj način zadovoljavaju potrebe klijenata kako na novim transportnim sredstvima, tako i na automobilima starije proizvodnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije