Privreda

Nova banka učestvovala u nabavci medicinske opreme

Nova banka učestvovala u nabavci medicinske opreme
Foto: Ustupljena fotografija | Nova banka učestvovala u nabavci medicinske opreme

Nova banka AD Banja Luka odazvala se pozivu upućenom od strane Američke trgovačke komore u BiH (AmCham BiH), te, uz druge kompanije, učestvovala u prikupljanju donatorskih sredstava za nabavku medicinske opreme za Odjeljenje za hematologiju i onkologiju Klinike za dječije bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla i Odjeljenje dječije hematoonkologije Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske. Akcija je sprovedena u saradnji sa Udruženjem "Srce za djecu oboljelu od raka" iz Sarajeva i Udruženjem „Iskra“ iz Banje Luke.

Predsjednik Uprave Nove banke Siniša Adžić prisustvovao je uručenju donacije medicinske opreme u Roditeljskoj kući „Iskra“, te je izrazio zadovoljstvo što je Nova banka dio i ove humanitarne akcije, posebno jer je prethodno učestvovala u izgradnji Roditeljske kuće. „Sa željom da doprinesemo stvaranju sigurnog okruženja i boljih uslova za one koji na samom početku svog života trebaju našu pomoć, odazvali smo se pozivu, te se nadamo da će donirana oprema pomoći pravovremenom i adekvatnom intervenisanju u procesu medicinskog zbrinjavanja djece“, izjavio je Adžić.

Foto: Ustupljena fotografija
Foto: Ustupljena fotografija

Povodom obilježavanja 20 godina rada Američke trgovačke komore u BiH (AmCham BiH), predsjedniku Uprave Nove banke uručena je zahvalnica za podršku društveno korisnim aktivnostima koje Komora organizuje.

Načela društveno odgovornog poslovanja kojim se Nova banka rukovodi obuhvataju poduzimanje aktivnosti za dobrobit pojedinaca i zajednice, toleranciju, poštovanje različitosti, te promocije pozitivnih vrijednosti, a posebna pažnja posvećuje se najosjetljivijim kategorijama stanovništva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije