Privreda

Nova era bankarstva u Bijeljini: Uskoro izgradnja moderne poslovne zgrade Naše Banke

Nova era bankarstva u Bijeljini: Uskoro izgradnja moderne poslovne zgrade Naše Banke
Foto: Ustupljena fotografija | Nova era progresivnog bankarstva u Bijeljini: Uskoro zgradnja moderne poslovne zgrade Naše Banke

Naša Banka a. d. Banja Luka ponosno najavljuje pripreme i početak izgradnje nove poslovne zgrade u srcu Bijeljine, koja će predstavljati spoj tradicionalne elegancije i modernog dizajna, a simbolizovaće posvećenost napretku, rastu i razvoju.

Nova poslovna zgrada Naše Banke biće ne samo arhitektonski dragulj grada Bijeljine, već i simbol predanosti unapređenju bankarskih usluga i podršci lokalnoj zajednici.

Ovaj monumentalni projekat predstavlja korak naprijed u dugoročnom planu za pružanje modernih i inovativnih bankarskih usluga koje će zadovoljiti potrebe klijenata u 21. vijeku.

Prema prošlomjesečnim rezultatima opširne ankete koju je sprovela kompanija za istraživanje tržišta i javnog mnjenja Metrics d. o. o. Banja Luka, Naša Banka a. d. Banja Luka uživa veliko povjerenje Semberaca, tako da će otvaranje nove poslovne zgrade Filijale u Bijeljini biti i znak zahvalnosti lokalnoj zajednici i podsticaj za dublju i obostrano još korisniju interakciju i saradnju.

Budući da je prema navedenom istraživanju kompanije Metrics građanima Bijeljine dostupnost prva asocijacija na pomen Naše Banke, Banka je u obavezi da takav imidž održi i ojača u narednom periodu, a nova, savremena zgrada filijale, sa potpuno optimizovanim rješenjima za klijente, prvi je i najvažniji korak u tome.

- Zgrada će biti opremljena najnovijom tehnologijom i najvišim standardima sigurnosti kako bi se osiguralo najbolje iskustvo za vjerne klijente. Osim toga, prostor će biti prilagođen kako bi podsticao produktivnost i kreativnost zaposlenih, stvarajući dinamično radno okruženje u kojem se svako osjeća motivisano i podržano. Ovo je početak novog poglavlja u priči Naše Banke u kojoj će zajedno sa svojim klijentima graditi bolju budućnost - izjavio je član Uprave Naše Banke a. d. Banja Luka mr Novak Popić.

Naša Banka a.d. Banja Luka, ponosno se ističe kao članica prestižne poslovne grupacije Galens Invest, jedne od vodećih poslovnih grupacija u Srbiji i regiji. Pokretanje novih i tehnološki unapređenih digitalnih kanala plaćanja te širenje poslovne mreže i bankomata dodatno potvrđuje predanost prilagođavanju potrebama modernog bankarskog tržišta.

Uz podršku Galens Investa, Naša Banka čvrsto stoji na putu inovacija u bankarstvu, postavljajući standarde kvaliteta i pružajući vrhunske bankarske usluge koje podržavaju napredak i razvoj zajednice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije