Privreda

OC "Jahorina" nastavila poslovanje uzlaznom putanjom

OC "Jahorina" nastavila poslovanje uzlaznom putanjom
Foto: OC Jahorina | OC "Jahorina" nastavila poslovanje uzlaznom putanjom
N.N.

JAHORINA - Olimpijski centar "Jahorina" ostvario je odličan poslovni rezultat u prvih pola godine, te je, nakon najuspješnije zimske ski-sezone u istoriji Centra, poslovanje nastavljeno uzlaznom putanjom, saopšteno je iz ovog centra.

Uvidom u šestomjesečne presjeke poslovanja uočen je porast prihoda za 33 odsto u odnosu na isti period prethodne godine.

Promet Olimpijskog centra "Jahorina" iznosi više od 10.000.000 KM, dok je ostvareni prihod gotovo 4.500.000 KM, istaknuto je u saopštenju.

Iz Olimpijskog centra "Jahorina" napominju da su, u vrijeme kad su mnoge firme suočene sa krizom uzrokovanom epidemijom virusa korona otpuštale radnu snagu, zadržali sve radnike i vršili dodatna zapošljavanja.

U odnosu na isti period prošle godine, u posljednjih šest mjeseci, prosječno mjesečno u tom centru su zapošljavali 30 radnika više.

"Zahvaljujući pažljivo odabranim investicijima i njihovim dobrim upravljanjem Olimpijski centar 'Jahorina' je primjer odličnog poslovanja, čak i u uslovima koji nisu povoljni", poručili su iz ovog centra.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije