Privreda

OC "Jahorina" u novu godinu ušao sa novim rekordima

OC "Jahorina" u novu godinu ušao sa novim rekordima
Foto: OC Jahorina | OC "Jahorina" u novu godinu ušao sa novim rekordima

ISTOČNO SARAJEVO - Olimpijski centar "Jahorina" ušao je u novu godinu sa novim rekordima zabilježenim tokom decembra, a zahvaljujući ukupnim investicionim radovima svi parametri su u porastu.

Iz Olimpijskog centra "Jahorina" sa radošću obavještavaju o novim uspjesima i žele svima srećnu i uspješnu novu 2020. godinu i najavljuju dobro skijanje i u narednom periodu.

Ski-centar Jahorina će tokom praznika raditi prema redovnom vremenu od 9.00 do 16.00 časova za dnevno i od 18.00 do 21.00 čas za noćno skijanje.

Kako bi bile izbjegnute gužve i čekanje, otvorena su i nova prodajna mjesta i ski-karte moguće je kupiti i u ski-rentalima "Ana" i "Ana jedan", kao i u Ski-rentalu "Kristal".

U pogonu za skijaše je nova kabinska gondola "Emir Kusturica", kapaciteta 2.700 skijaša po času, koja je ujedno i dobra konekcija sa ostatkom skijališta.

Skijašima je na raspolaganju novi lift sidro "Poljice", kojim je za četiri puta povećan kapacitet u odnosu na staru instalaciju koja se nalazila na istom mjestu.

U rad su pušteni i šestosjedi "Poljice" i "Ogorjelica", kao i poligon "Poljice" u koji je postavljena još jedna pokretna traka prilagođena djeci i početnicima u skijanju.

U večernjem terminu od 18.00 do 21.00 čas i ove sezone se organizuje noćno skijanje, a prvi put u istoriji Jahorine, zahvaljujući novom sistemu osvjetljenja, u pogonu je šestosjed "Poljice" jer je osvijetljena kompletna istoimena staza.

Za proslavu pravoslavne Nove godine najavljen je koncert Darka Lazića, a 25. januara dnevna žurka sa "Amadeus bendom", sa početkom u 15.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije