Privreda

Moj Market otvorio 22. trgovinu

Moj Market otvorio 22. trgovinu
Foto: N.N. | Otvorena 22. trgovina domaćeg trgovačkog lanca Moj Market

BANJALUKA - Uoči novogodišnjih praznika, danas je u 8:00 časova svoja vrata otvorila nova mojMarket trgovina u naselju Sunce, na adresi Maksima Gorkog 13.

U novootvorenom marketu zaposlenje je pronašlo 20 Banjalučana.

U duhu komšijske trgovine i društvu ljubaznih zaposlenih, kupce je dočekala posebna akcijska ponuda, kao i specijalan praznični katalog sa ponudom koja će upotpuniti svaku prazničnu trpezu.

 Danas i sutra, svi kupci u novom marketu ovog trgovačkog lanca dobijaju na poklon mojMarket cekere, a za 1000 komšija mojMarket je pripremio simbolične poklone.

Posebna pogodnost koja je obradovala kupce su dupli bodovi za članove Kluba osmijeha, koji današnjom kupovinom u mojMarket trgovini u naselju Sunce imaju mogućnost da ostvarivanjem duplih bodova brže dostignu jedan od bonitetnih pragova u cilju dodatne uštede prilikom narednih kupovina, prije zavrpetka tekućeg bonitetnog perioda koji traje do 31. januara 2018. godine.

Radno vrijeme mojMarket trgovine naselje Sunce je od 7:30 do 21:00 čas od ponedjeljka do subote i od 8:00 do 16:00 časova nedjeljom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije