Privreda

Otvorena pumpa "Nestro Petrola" na atraktivnoj lokaciji u Zalužanima

Otvorena pumpa "Nestro Petrola" na atraktivnoj lokaciji u Zalužanima
Foto: N.N. | Otvorena pumpa "Nestro Petrola" na atraktivnoj lokaciji u Zalužanima

BANJALUKA - Na jednoj od najfrekventnijih saobraćajnica u RS i atraktivnoj lokaciji u Zalužanima, na relaciji Banjaluka - Gradiška, danas je otvorena nova savremena benzinska stanica "Nestro Petrola", vrijedna više od milion evra.

Rais Safin, generalni direktor "Nestro Petrola", istakao je da su bez obzira na pandemiju virusa korona uspjeli da izgrade ovu benzinsku stanicu u roku.

"Za nas je ovo značajna investicija koja iznosi više od jednog miliona evra, a ovdje imamo i 16 novih radnih mjesta. Imamo u ponudi širok asortiman goriva i naftnih derivate, ali i robe široke potrošnje za naše kupce. Za potpuni komfor naših klijenata tu je i kafić, te dječje igralište", istakao je Safin.

On je izrazio zadovoljstvo što su danas uručili i humanitarnu donaciju u iznosu od 1.500 KM Crvenom krstu.

"To je naša tradicija. Tokom pandemije aktivno smo učestvovali i pružali podršku i pomoć medicinskim organizacijama, a to nastavljamo i dalje da radimo", rekao je Safin i naglasio da mu je takođe drago što je prvih 100 kupaca na ovoj benzinskoj pumpi danas dobilo i gratis gorivo u iznosu od 20 KM.

Dodao je da su za svoje kupce pripremili nove marketinške i reklamne akcije.

Safin je napomenuo da su na benzinskoj stanici preduzete sve potrebne i neophodne mjere u sprečavanju širenja virusa korona.

"Za nas je bitno da se kupci osjećaju bezbjedno. Takođe, nova benzinska stanica je izgrađena u skladu sa najstrožim tehničkim i tehnološkim standardima, prilikom izgradnje koristili smo najnovije tehnologije. Nadam se da će naši kupci biti zadovoljni našom benzinskom stanicom", kaže Safin.

Petar Đokić, ministar energetike i rudarstva RS, kaže da je ovim ostvarena jedna nova investicija u RS, te da je naročito pozitivno što je posao dobilo novih 16 radnika iz RS, posebno u vremenu kada je pojava virusa korona ostavila negativan uticaj na ekonomiju.

Boris Ratković iz Crvenog krsta zahvalio je kompaniji "Nestro Petrol" na donaciji goriva u vrijednosti od 1.500 KM.

"Ovo gorivo nam mnogo znači, potrebno nam je kako bismo mogli razvoziti hranu korisnicima javne kuhinje i pomoći ugroženim osobama", rekao je Ratković.

Prvih 100 kupaca koji su natočili gorivo na ovoj benzinskoj stanici dobili su gratis gorivo u vrijednosti od 20 KM, a jedan od srećnih vozača je i Ivan Dunović iz Banjaluke.

On je istakao da je vjerni korisnik "Nestro Petrola" te da je dobro što je danas malo požurio da natoči gorivo jer je dobio gratis 20 KM goriva.

"Drago mi je što se ovdje otvorio novi 'Nestro'. Mislim da je dobra lokacija jer je ovo jedna od najfrekventnijih saobraćajnica u RS, tako da će svima biti od koristi", rekao je Dunović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije